suzeta fructe little prints

Aparitia in viata fiecarei familii a unui bebelus reprezinta bucurie nemarginita, insa aceasta vine insotita si de noi provocari in fiecare zi. Iar acest lucru este valabil pentru fiecare etapa de dezvoltare a celui mic, inclusiv perioada diversificarii. Cei care sunt parinti inteleg cel mai bine sentimentul pe care il ai atunci cand incerci sa il convingi pe cel mic sa incerce anumite alimente si te lovesti de un refuz categoric. Ce este de facut atunci cand bebelusul refuza sa consume fructe si legume, atat de esentiale pentru organismului sau, mai ales la aceasta varsta?

In prezent, exista solutii aproape pentru orice, cu atat mai mult pentru problema diversificarii la copiii mici. Una dintre acestea o gasesti in gama de produse Little Prints, sub forma suzetei cu fucte pentru dentitie. Utilizarea acesteia este recomandata de catre specialistii din domeniul parentingului care sfatuiesc parintii sa abordeze problemele legate de alimentatie prin joaca si metode distractive, care sa le starneasca celor mici curiozitatea si amuzamentul, deopotriva. Vezi aici mai multe detalii despre acest produs inedit.

Ce reprezinta suzeta cu fructe pentru dentitie?

De regula, cand auzi acesti termeni, te gandesti care ar putea fi legatura dintre ei, adica ce treaba are suzeta cu fructele. Insa afla ca aceasta inventie este practica, are forma unei suzete obisnuite, insa dimensiunea ei este mai mare.

Astfel, tetina lor nu este simpla, ci este locul ideal de unde copiul poate servi in siguranta fructe si legume, fara a exista vreun risc. Acest proces presupune nu doar ca cel mic va extrage de unul singur pulpa fructului pentru a o servi, ci isi va masa singur gingia inflamata. Este un aspect important mai ales in perioadele cand copilul se confrunta cu eruptiile dentare.

De asemenea, daca esti un parinte care se ingrijoreaza in legatura cu fiecare obiect al copilului, afla ca suzeta pentru fructe repsecta toate criteriile de siguranta. Este realizata din materiale prietenoase cu cel mic, placute la atingere, mai exact silicon alimentar, netratat cu niciun fel de compus chimic care sa atenteze la sanatatea bebelusului.

Cum alegem suzeta cu fructe in mod corect?

In cazul unei suzete obisnuite esti atent la marimea tetinei, aspect care conteaza si atunci cand alegi suzeta cu fructe pentru cel mic. Poti alege din trei marimi disponibile, mai exact marimea S, adecvata bebelusului aflat in prima etapa de diversificara, adica 6 luni, marimea M, potrivita copiilor cu varsta de pana la un an, care au inceput deja sa consume fructe si legume si marimea L, potrivita copiilor de peste un an care pot servi atat pasta de legume sau fructe, cat si bucati.

Totodata, trebuie sa stii faptul ca cele trei tetine vin intr-un set, deci alegerea pe care o vei face are mai mult legatura cu nuanta favorita. Acceseaza pagina oficiala pentru mai multe detalii.

Fiecare copil merita produse de calitate, iar la Little Prints gasesti suzeta cu fructe pentru dentitie pe care sa o oferi celui mic in toate etapele diversificarii pe care le va traversa.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *