usi garaj alexiana

Am ales  o usa de garaj automatizata, una cu rol de izolare fonica si termica. Atunci cand usa de garaj se inchide, se lasa linistea. Cati dintre noi putem spune ca avem acest confort? Si vei spune ca este vorba doar despre garaj, nu acolo consta confortul tau. Ei bine, tocmai ce ignori ar putea avea impact vizual si nu numai. In functie de cum este orientat garajul, de dimensiunea acestuia, usa de garaj ar putea fi printre primele remarcate la intreaga cladire.

Desigur, nu doar pentru ca arata bine o alegi, ci pentru ca functionalitatea ei sa fie de cursa lunga. Citeste aici despre kitul de automatizare la usile de garaj de la Alexiana si in randurile ce urmeaza la ce sa fii atent cand iti alegi usa de garaj.

Sistem de inchidere/deschidere

Ce ar putea sa te intereseze din acest punct de vedere? Daca este tipul de usa grea pe care abia daca o poti urni, ei bine te va interesa detaliat si din ce este realizata. Castiga detasat din acest punct de vedere usa de garaj sectionala de la Alexiana. Panourile sunt elvetiene, umplute cu spuma densa – de unde si efectul lor de izolare termica si fonica – dar sunt usor de utilizat. In varianta moderna, usa de garaj poate fi actionata nu doar utilizand telecomanda, ci prin aplicatia dedicata. Un timp de reactie mic, functionalitate ireprosabila si posibilitatea de a deschide/inchide usa de garaj chiar si cand nu esti in proximitatea ei sunt cateva detalii de subliniat aici.

Potrivire din punct de vedere al dimensiunii

Desigur ca vei gasi in comert usi de garaj de tot felul, gata pregatite sa le iei acasa. Nu este cazul insa sa alegi ce este standard. Pentru cei care decid sa colaboreze cu Alexiana au solutiile tehnice, masuratorile  gratuite, precum si transportul. De la acest furnizor pot fi solicitate si servicii precum cele de montaj. O alegere ce va fi rasplatita am putea spune, dat fiind ca sunt acordate garantii extinse, de pana la 11 ani.

Mai mult decat atat, ai parte de prima revizie gratuita, dupa doi ani de la montaj. Ai termen de retur extins, iar astfel de beneficii sunt expresia clara a ofertelor unice pe care doar firmele respectabile le pot oferi. Experienta aici nu este doar una de vanzare-cumparare, te asiguri ca vei avea un colaborator pe termen indelungat.

Revenind la ce tine de alegerea usii de garaj in functie de dimensiuni, este bine de subliniat ca indiferent de arhitectura si dimensiunea garajului, vei gasi varianta de usa de garaj potrivita la Alexiana.

Raportul calitate-pret

Cat suntem dispusi sa platim pentru usa de garaj? Sau mai bine intreaba-te cat esti de dispus sa platesti mai mult, dar pentru extra beneficii. Fiecare proiect este personalizat, costul final depinde de dimensiune, culoarea usii, extra dotarile preferate. Oferta de pret poate fi solicitata si din pagina online.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *