Viitoarele achizitii Microsoft

file39195
file39195

Oculus Rift a fost achizitionat de Facebook, WhatsApp de asemenea a fost achizitionata de compania lui Zuckenberg. Apple a achiztionat Beats si se zvoneste ca Youtube ca prelua in curand serviciile Twitch. Acest an a fost unul al marilor achizitii, cu toate acestea cei de la Microsoft au ramas cuminti in banca lor ezitand sa faca mari investitii de acest timp. Multi speculeaza ca Microsoft are in plan mai multe achizitii in acest an insa nu am primit nici o confirmare cu privire la o asftel de intelegere.

Daca ar fi totusi ca Microsoft sa se aleaga cu o achizitie rasunatoare in acest an care i-ar putea ajuta si mai mult in afacerea lor am putea sa speclam urmatoarele companii care ar fi in vizorul companiei din Silicon Valley.

Square

Se spune ca aceasta companie va fi lansata pe piata actinilor sub titlul de IPO ( Initial Public Offering ) in acest an dar datorita unor probleme pe piata financiara si pe piata actiunilor acest lucru nu s-a intamplat deocamdata. Compania este evaluata in prezent la o valoare ce se invarte in jurul cifrei de 5 miliarde de dolari pe pietele private. Daca Microsoft se decide sa achizitioneze aceasta companie ar avea multe de castigat deoarece le-ar oferi posibilitatea de a intra pe o alta piata, una diferita de lumea computerelor.

Jawbone

Jawbone este o companie care este estimata la valoare de 3.3 miliarde de dolari care se ocupa cu realizarea de device-uri ce pot fi purtate cum ar fi castile bluetooth. Design-ul functional al acestei produse ar fi de ajutor in realizarea unui sistem de interactionare modern cu utilizatorul pentru Windows 8 si Windows Phone

Adobe

Desi Adobe este una stabilita ca fiind o companie si un brand in adevaratul sens al cuvantului, acestia au o istorie lunga dedicata crearii de software performant pentru fotografi, editori video si web design-eri. Microsoft are o baza de produse care sunt total opuse fata de cele oferite de Adobe ce l-ar oferi un mare avantaj. In momentul de fata Adobe este estimata la o valoare de 40 de miliarde de dolari.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.