Unde se poate trai fara nici o problema


Printre statele si tarile din aceasta lume in care traim exista zone si zone care ne incanta mai tare sau care ne fac sa ne simtim in mai putina siguranta si cu grija permanenta ca ceva rau ni s-ar putea intampla.

Australia

Australia este o tara frumoasa si pasnica ce ofera o mare diversitate culturala, plaje minunate, o gramada de frumuseti naturale care iti taie respiratia, o fauna minunata si diversa si oameni prietenbosi si amuzanti care te binedispun.

Cu toate ca Australia este o tara mare, aproximativ de aceeasi marime ca si Statele Unite ale Americii, dispune de o populatie de aproape 20 de milioane de locuitori, asadar exista o gramada de loc nelocuit si care merita a fi vizitat.

Rata scazuta a criminalitatii din Australia, sistemul politic stabil, standardele ridicate referitor la domeniul sanatatii si o infrastructura bine pusa la punct, face din Australia o tara sigura si in care se poate trai destul de bine sau pe care o poti vizita fara nici o grija.

Portugalia

Poate ca ai fi surprins daca ti-as spune ca Portugalia este una dintre cele mai pasnice tari din lume, insa acesta este adevarul. Aceasta tara este membru al Uniunii Europene de mai mult de 26 de ani, face parte din Sistemul Monetar European si foloseste doar moneda europeana.

Portugalia este cea de-a 43-a cea mai mare economie a lumii potrivit cu World Bank si are unul dintre cele mai ridicate niveluri ale PIB-ului. Tara are cele mai mici rate de criminalitate, standarde ridicate de trai si un guvern stabil. Mai mult de atat, plajele sale fascinante, campiile sale aurii si muntii sai impresionanti, patrimoniul milenar si orasele sale vibrante fac din Portugalia unul dintre cele mai bune locuri de trai din lume. 

Qatar

Potrivit cu Global Peace Index, Qatar este una dintre cele mai pasnice tari din Orientul Mijlociu si una dintre cele mai pasnice tari din intreaga lume. Incidentele violente sunt foarte rare in aceasta tara si ratele criminalitatii sunt relativ scazute in comparatie cu alte natiuni industrializate.

Qatar este una dintre cele mai flexibile si liberale tari din Orientul Mijlociu unde femeile au multe drepturi, incluzand lucrul, condusul si dreptul de vot. Tara este intr-o continua transformare sub protectia National Vision 2030 pentru a capata o economie diversificata, avansata si durabila. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *