Nu numai extensiile reprezinta o alternativa pentru un par frumos, lung si bogat. Nici perucile sau mesele artificiale nu pot face ceea ce parul natural face pentru tine, asadar ce ar trebui sa incerci pentru a-ti creste podoaba capilara pe zi si pentru a-i conferi un aspect bogat si plin de volum?

In cazul cozii de cal, este cel mai simplu sa faci ca parul sa para mai lung si mai des, daca vei incerca urmatoarea miscare. Trebuie sa imparti parul in doua sectiuni, o coada stransa la ceafa si una deasupra cefei. Partea de sus poti sa o prinzi la inceput intr-un coc, ca sa nu te deranjeze in timpul procesului.

Tapeaza  coada de cal pe care ai format-o la ceafa cu ajutorul unui pipetene cu zimti marunti si desi. Asta va da volum parului tau si va face sa para ca este mai bogat si mai amplu, rezultatul in ceea ce priveste coada de cal o va face sa para mai deasa.

Apoi, dupa ce ai tapat bine coada de cal din zona cefei, treci la coada de sus, de deasupra acesteia. Prinde-o cu un elastic subtire de culoarea parului, indreapt-o in sus si tapeaza foarte bine si aceasta parte, pentru a-i conferi acelasi volum si densitate ca si in cazul celei de jos.

In cele din urma, cu ajutorul aceluiasi pieptene des aranjeaza si da forma cozilor atfel incat sa para ca sunt una si aceeasi coada de cal, insa ai grija ca partea de sus sa se suprapuna peste partea de jos, pentru un look desavarsit si pentru ca nimeni sa nu isi dea seama de micul tau truc. Pulverizeaza spray fixativ dupa ce ai tapat si aranjat aceste cozi incat sa para una singura si bogata.

Aceasta metoda simpla si rapida este cea mai buna  si cea mai naturala solutie pentru a-ti face parul sa para mai bogat, mai plin de volum si daca vei vrea sa te mandresti cu parul tau lung in fata celor care iti tot spun ca nu ti-a crescut de ceva timp.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *