Daca esti genul de persoana care sta foarte mult pe Facebook, probabil ca stii ca pe bine cunoscutul site de socilizare media, erau disponibile o serie de aplicatii, printre care erau enumerate si Facebook Poke si Facebook Camera. Aceste aplicatii insa nu erau aplicatii care erau foarte populare in randul utilizatorilor, si nu erau nici pe aproape la fel de utilizate precum cei de la Facebook s-au asteptat cand au facut aceste aplicatii dispobinile. Daca esti genul de utilizator care nu isi petrece foarte mult timp pe Facebook, si nu esti interesat de ce fac amicii tai, probabil ca nici nu erai constient de existenta acestor doua aplicatii, asa ca nu vei duce lipsa acestora.

Facebook a decis sa renunte la aceste doua aplicatii deoarece nu erau suficient de populare. Faptul ca au eliminat aceste aplicatii, nu este un lucru deloc suprinzator, avand in vedere ca majoritatea din facilitatile pe care le ofereau aceste aplicatii au fost implementate de-a lungul timpului pe site-ul de socializare media, fiind disponibile ca elemente predifinite.

Cat despre aplicatia Facebook Camera app, probabil ca multi din utilizatorii site-ului, nici macar nu erau constienti de existenta acesteia.

Daca utilizati aplicatia Facebook Poke, probabil ca erai constient de faptul ca prin intermediul acesteia puteai, pe langa Poke, ii puteai transmite unui anumit prieten o fotgrafie, un mesaj sau un video, la alegerea ta. In ziua de astazi Facebook iti ofera posibilitatea de a trimite un mesaj, o notificare, un fisier, sau un video la alegere prin intermediul Facebook Messenger.

Daca esti genul de persoana care utiliza aplicatia Poke, probabil ca vei fi dezamagit sa afli ca Facebook a decis sa elimine aceasta aplicatie, insa daca esti genul care nu a folosit aplicatia probabil ca nici nu ai observat ca aceasta nu mai este disponibila.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *