Halo-5Halo-5

Imagineaza-ti o viata in care nu ar exista jocuri First Person Shooter, plictisitor nu? O lume in care nu ar exista jocuri in care tii ambele maine pe o arma si ajungi sa tintesti spre tot felul de inamici de la zombi la dragoni si alte nebunii. Anul 2014 se pare ca va aduce o serie de jocuri de tip FPS care ne vor tine mult si bine cu ochii in monitoare.

Halo 5

Asa cum stim ca va urma un nou Call of Duty, stim si faptul ca va urma si un nou joc Halo, joc ce va fi disponibil cel mai probabil exclusiv pe platforma Xbox One. Cei ce au creat Halo 4 au spus ca jocul va fi inceputul unei noi trilogii, trilogie ce are doar un singur titlu deocamdata. Jocul este foarte asteptat de fanii francizei, si ar fi ceva de care Microsoft ar avea nevoie pentru consola Xbox One.

Lichdom

Va aduceti aminte de jocurl Heretic ? sau sa zicem de Hexen ? A trecut foarte mult timp de cand am avut placerea de a juca un joc asemanator. Lichdom pare a fi unul din acestea. Jocul este un fps in care ai rolul unui caster, si ai posibilitatea de a experimenta cum este sa fii un adevarat magician. Jocul este bazat pe CryEngine 3, asadar din punct de vedere grafic, sta deja foarte bine.

Sunset Overdrive

Jocul este disponibil doar pe platforma Xbox One, si a fost creat de cei de la Insomniac games, avand ca tinta viitoarea generatie de jocuri. Sunset Overdrive este un first person shooter, plasat  intr-un open world, jucatorii avand posibilitatea de a se lupta cu mutanti intr-un oras apocaliptic cep putin ciudat. Tot ce stim deocadata in legatura cu acesta este ca grafica va fi una destul de colorata, aducandu-ne aminte de Team Fortrest din acest punct de vedere, insa putin mai detaliat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *