titanfalltitanfall

Alien: Isolation

Dupa esecul care a fost reprezentat de Aliens: Colonial Marines joc ce a dus la incetarea colaborarii dintre cei de la SEGA si GearBox. Colonial Marines a pus o amprenta foarte neplacuta pe franciza Aliens. Asa ca SEGA a dat fuga catre cei de la Creative Assembly, cei ce ai scos jocurile din seria Total War.  Deocamdata din video-urile ce le avem la dispozitie se pare ca vom avea de infruntat doar cate un xenomorph pe rand dar probabi ca vor fi multe momente pline de actiune.

Call of Duty: Advanced Warfare

Seria Call of Duty se va intoarce si in acest an cu un joc ce va continua franciza. Ramane de vazut de elemente vor fi retusate in aceasta varianta, pentru ca de mari schimbari nu poate fi vorba. Din punct de vedere grafic nu vom vedea mari imbunatatiri, speram doar ca gameplay-ul sa aduca un look nou si o improspatare mult dorita pentru seria CoD.

Destiny

Asa cum a fost si Titanfall, Destiny nu va include o varianta single player pe care o vei putea juca offline. Creat de cei ce au realizat seria Halo, Destini este un univers vast asemanator cu cel din Borderlands, bazat pe un sistem ce combina atat stilul RPG cat si cel al unui shooter. Atat cei de la Activision cat si cei de la Bungie au afirmat ca Destiny va fi inceputul unei noi francize in lumea gaming.

Titanfall

Realizat de o parte a echipei care a plecat din jurul celor care au dezvoltat primele jocuri din seria Call of Duty, Titanfall este un joc care a cunoscut un succes urias in randul fanilor fps. Jocul are multe influente din Modern Warfare 1 si 2 (cele mai bune din seria CoD). Jocul se bazeaza in totalitate pe un sistem multiplayer, un gamplay in singleplayer nefiind disponibil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *