Dying-LightDying-Light

Furious 4

Un alt joc care se pare ca uraste nazistii, care vine din partea studioului Starbreeze. Gearbox ne aduce din nou seria Brothers in Arms si face o legatura cu filmul Inglorious Baesterds. Nu se cunosc foarte multe deocamdata despre acest joc in care vei ucide nazisti decat faptul ca vei ucide nazisti. Avand in vedere ca in trailer gasim un numar de 4 caractere ne putem astepta ca jocul sa fie unul co-op, intr-un stil ce combina gamplay-ul din Borderlands si cel din vechiul Brothers in Arms.

Wolfenstein: The New Order

Ca si cum nu ar fi destule jocuri ce se leaga de nazisti, mai apare unul insa acesta vine cu ceva in plus, nazisti care sunt plasati in spatiu. Jocul este de asemenea creat de o parte din echipa Starbreeze (aceeasi oameni care ne-au adus jocuri precum Riddic si The Darkness). Acest joc ne pune in bocancii lui Blazkowicz, care se lupta cu membrii din marina Statelor Unite. De acesta data nazistii au invatad viitorul si au creat o armata de neoprit de roboti pe care tu va trebui sa o neutralizezi. Avand in vedere ce au facut cei de la Starbreeze pana acum, acest joc va fi mai mult decat shooterul obisnuit pe care il vei juca. Ne putem asteptat la o poveste captivandata si o combinatie retro-viitor in scenarii din viitor, ce ar reprezenta o schimbare bine-venita in jocurile din ziua de astazi.

Dying Light

Sunt nenumarate jocurile care ne amplaseaza intr-o lume postapocaliptica in care zombii au cucerit lumea. Aceasta poveste am ascultat-o de foarte multe ori, dar Dying Light pare a fi ceva diferit, gamplay-ul fiind unul captivant si cu multe momente in care iti vor ridica nivelul adrenalinei si iti va face pielea de gaina. Jocul este un FPS si va trebui sa folosesti tehnici de Parkour pentru a putea supravietui o zi intr-o lume infestata de zombi.

De admin

Un comentariu la „Top 10 FPS-uri in 2014 – 2”
  1. Sunt absolut geniale. Vreau sa spun ca le-am jucat foarte mult timp si nu m-am plictisit deloc. Cert e ca trebuie sa-ti place si genul asta de jocuri. Au fost pe gustul meu si de asta le recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *