anti-soc

Multe telefoane de top din prezent, se lupta de a fi cat mai usoare, cat mai subtiri, cu specificatii cat mai avansate si cu ecrane LCD tot mai late, insa nu pot face fata unui impact serios cu o suprafata tare (parchet, beton, asfalt). Desi performantele lor au crescut spectaculos in ultimii ani, rezistenta acestora nu a avut aceeasi dezvoltare, ba chiar una opusa. Din aceasta cauza, un numar de producatori au inceput sa lanseze pe piata dispozitive care nu vor crapa dupa un contact cu asfaltul si care pot satisface necesitatile unui utilizator de rand.

In lista de mai jos nu se gaseste vreun flagship de la o companie de renume ca Samsung, Apple sau Sony, astfel de dispositive nefiind printre cele mai bune telefoane anti-soc de pe piata. In schimb, avem parte de producatori precum Cat, Utok sau Evolveo.

Care sunt cele mai bune telefoane anti-soc ce se pot gasi in Romania?

Cat B15Q are un ecran de 4 inci, o rezolutie de doar 800×480 pixeli si ascunde un procesor MTK6582 Quad Core de 1.3 GHz. Dispozitivul are 1 GB RAM, 4 GB de stocare carora li se mai pot adauga alti 32 GB prin intermediul slotului microSD. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat.

Utok Dorel 3 nu numai ca este unul din cele mai rezistente telefoane mobile, dar este si dual SIM. Este foarte rezistent la praf si umezeala, recomandat pe santier sau pentru luat la munte. Este dotat cu un Dual Core si ecran IPS de 3.5 inci. Are 4 GB memorie interna si permite conectarea unui card micro SD de pana la 32 GB. Foloseste Android KitKat si este dotat si cu GPS.

Evolveo StrongPhone D2 este rezistent la pana la un metru sub apa, pentru o durata maxima de 30 minute. Ecranul de 4 inci cu rezolutie de 854 x 480 ascunde sub el un procesor Dual Core de 1.3 GHz, 512 MB ram si 4 GB pentru stocarea datelor. Telefonul celor de la Evolveo are, de asemenea, propriul buton SOS si o baterie cu capacitate mare, de 4500 mAh.

De admin