stailer

In ultima vreme, cu tot haosul ce se petrece, ne cautam solutii practice pentru a nu mai pierde vremea cu unele task-uri. Ai nevoie desigur sa te programezi la salon. Insa poti face asta si mai usor ca oricand si asta datorita unei platforme de profil. Este Stailer si vine sa te ajute mai  multe decat ai crede la inceput. Iata despre ce este vorba.

Cu Stailer, peste tot in orasele din tara

Pana acum 20 de orase sunt inscrise in platforma. Cuo simpla accesare pe stailer.ro descoperi saloane din Bistrita unde iti poti vopsi parul, lista de saloane cu servicii de hair and beauty pentru femei si barbati. De indata ce setezi datele de interes pentru tine, un filtru activ iti scurteaza drumul pana la a cauta varianta potrivita tie. Poti seta programarea, aceasta iti este confirmata imediat si gata. Asta este tot!

Daca te intrebi cine si cand poate utiliza aceasta platforma si in ce conditii, trebuie sa stii ai acces gratuit si nelimitat. Adica nu conteaza cate cautari efectuezi, daca finalizezi totul cu o programare, de cate ori vei face asta pe luna. Cu sau fara cont oricine poate utiliza Stailer. Ai si alte detalii aici.

Aplicatia Stailer, la fel de usor de utilizat

Pentru cei obisnuiti cu varianta de aplicatie pentru orice, de la shopping la plata facturilor, Stailer are si o aplicatie dedicata ce poate fi mai utila acestui segment de public. Poate fi descarcata rapid, usor si desigur gratuit – verifica in App Store, App Gallery sau Google Play.

De data aceasta iti vei crea un cont aici, dar nu dureaza mai mult de un minut. Poti alege si scurtatura, de a te loga cu contul tau de Facebook.

De sa iti faci cont:

  • Seteaza remindere

Daca esti genul care cam uita ce are de facut si are nevoie mereu de un reminder Stailer are si o astfel de functie. Setezi cu cat timp inainte doresti sa primesti alerta, este disponibil pentru absolut orice  programare efectuata aici. Vei primi asadar un sms la timpul stabilit.

  • Este gratuit

Exact ca si ceea ce presupune utilizarea platformei, aplicatia iti aduce acces gratuit la acest univers al programarilor facute rapid si eficient, la un salon din orasul tau.

  • Cauti oricand saloane noi sau stilisti disponibili pentru tine

Deci, de ce nu, de vreme ce este mai practic? Si probabil ti-ai dat seama ca acum programarile online efectuate mai pe oriunde – la institutii diverse – sunt prioritare. Practic faci o programare cu mult mai rapid decat ar face-o oricine sunand sau prezentandu-se personal la un salon.

Mai ales in vremurile actuale, cand pandemia ne cam strica planurile si ne face sa fim mai tematori, nu ne place sa ne aglomeram in sala de asteptare. Sa mergi la salon si sa astepti pana cand este loc liber si pentru tine nu suna prea bine. Asadar treci pe online, digitalizarea programarilor iti va permite sa uiti de astfel de inconveniente.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *