modelingmodeling

Un portofoliu perfect de modeling va fi primul pas, piatra de temelie in cariera ta de model. Trebuie doar sa faci totul bine. De la numarul fotografiilor pana la marimea portofoliului, diferite cadre si ipostaze ce trebuiesc incluse si alte sfaturi vei gasi in continuare enumerate aici.

Ai statura, atitudinea si frumusetea necesara pentru a-ti face intrarea in lumea modelingului. Este timpul acum sa incepi aceasta calatorie aventuroasa. Un portofoliu profesional este primul pas in aceasta industrie, asadar nu iti doresti sa fie un pas facut gresit. Prezentarea este foarte importanta, si trebuie sa te potretizezi si sa te ilustrezi cel mai bine posibil prin acest portofoliu.

Sfaturi profesionale – trebuie sa tii cont de ele. Daca te-ai inscris sau ai semnat deja cu o agentie de modeling, foarte bine, daca nu, macar vorbeste cu una sau cu mai multe. Le poti cere sa iti recomande un fotograf bun sau un make-up artist. Te vor pune in legatura cu persoanele potrivite.

Odata ce ti-ai ales un fotograf, discuta si cu el. Fotografiile facute de un profesionist vor face diferenta in acel portofoliu. Nu fa compromisuri, chiar daca taxele sunt mari, se va merita.

Ai stabilit data sesiunii foto? Incepe sa te pregatesti. Discuta cu fotograful despre machiaj, haine, par, locatia sau locatiile unde se vor face fotografiile si asa mai departe.

Uita-te si prin diverse reviste de moda, pentru a intelege cum trebuie sa pozezi. Exerseaza in oglinda, te va ajuta sa realizezi ceea ce te avantajeaza mai mult. Apoi bucura-te de sedinta foto. Fii cat mai naturala, pune-ti in valoare zambetul si trasaturile, dar nu uita sa fii si propriul tau critic. Chiar daca au fost facute de un profesionist, trebuie totusi sa treci prin fotografii si sa le elimini pe cele ce consideri ca nu te avantajeaza.

Calitatea detroneaza tot timpul cantitatea. Astfel alege doar 6-12 fotografii pe care le consideri cele mai reusite, fotografii care sa iti scoata in evidenta versatilitatea, abilitatea de a aborda lookuri diferite si personaje diferite cu usurinta. Trebuie sa incluzi atat fotografii realizate in luminile unui studio cat si la lumina naturala, de asemenea nu trebuie sa uiti de fotografiile alb-negru sau de cele fara machiaj, care te prezinta in forma ta naturala. Urmeaza aceste sfaturi si piatra de temelie in cariera ta de modeling va fi una ce te va avantaja si te va ajuta sa prosperi in acest domeniu.

De admin

Un comentariu la „Sfaturi utile pentru un portofoliu de modeling perfect”
  1. Inca un sfat: pentru portofoliul de modeling incearca o sesiune foto in care sa fii inconjurata de fum – gheata carbonica. Ofera un efect cu totul deosebit, indiferent de decorul in care pozezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *