sleep
sleep

De fiecare data cand vii acasa dupa o zi grea la serviciu, nu vrei decat sa ajungi in pat, si sa dormi cat poti de mult, penrtu a te putea revigora, chiar si asa daca nu ai alte griji, si nu ai alte planuri importante pe ziua ce urmeaza, somnul nu pare a fi atat de dulce pe cat ti-ai dori.

Pentru un somn mai dulce, si pentru a evita sa te trezesti dimineata urmatoare, mai obosit decat te-ai culcat, avem 5 sfaturi importante pe care le poti pune in aplicare:

1. Stabileste-ti o ora de culcare. Destul de usor de spus, avand in vedere ca multe lucruri te pot tine pana seara tarziu, si sa ai un program de somn foarte haotic. Pe langa responsabilitatile tale in familie, si cu toate problemele si stresul de la serviciu, este destul de greu sa iti stabilesti o ora fixa la care sa te asezi in pat. Totusi daca esti o persoana ordonata, vei putea realiza acest lucru, vei ajunge sa dormi mai bine, si sa te trezesti mai bine din fiecare dimineata. Stabileste-ti sueta de noapte, sari in pijamale, spala-te pe dinti, si relaxeaza-te cu o carte buna inainte de a te culca. In acest caz rutina este cel mai bun prieten al tau,

2. Ai grija ce mananci. Incearca sa tii cont de ceea ce manaci si de ceea ce bei inatinte de a te culca. Daca manaci ceva ce in mod normal iti ofera o doza de energie sau daca servesti o cafea cu doua ore inainte de somn, evident ca nu te vei culca foarte devreme. In general, nu este recomandat sa mananci cu cel putin 3 ore inainte de a te culca. Astfel stomacul tau are timp suficient sa digere ce ai mancat, deoarece odata ce te-ai culcat intregul tau corp intra intr-o stare de repaus. Asa ca ai grija ce mananci si la ce ora mananci.

De admin

Un comentariu la „Sfaturi pentru un somn mai linistit”
  1. De multe ori am simtit ca am probleme cu somnul si deveneam foarte agitat. Am ales sa tin cont de sfatul unor prieteni si dupa cateva vizite de masaj oferite de masajclub.ro m-am simtit alt om, eram mai relaxat si chiar dorm bine de atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *