selfie

Vrei sa iti faci un selfie insa esti ingrijorat ca nu iti va iesi bine? Chiar daca e nevoie de ceva exercitiu, chiar daca va fi nevoie de multe incercari, pana la urma iti va reusi si vei fi multumit de rezultat. Iti oferim cateva sfaturi pentru ca selfie-ul sa iti reuseasca de fiecare data.

1. Fii creativ, fii original. Daca nu esti sigur ce unghi sa folosesti, ce lumina, ce stil te avantajeaza, te poti inspira si din selfie-urile realizate de altii, insa pastreaza stilul tau unic.

2. Foloseste mai multe dispozitive. Incearca selfie-urile facute atat cu telefonul mobil, cat si cu o camera digitala, chiar cu o tableta sau cu orice altceva. Orice gadget ai la indemana te poate ajuta la incercarile tale.

3. Multi sugereaza ca atunci cand iti faci un selfie, trebuie ca fata sa fie orientata trei sferturi spre camera si un sfert spre lateral. Desi pentru unii acest lucru este un avantaj, aceasta regula nu este valabila pentru toti. Trebuie sa gasesti unghiul potrivit pentru tine, aici ai nevoie din nou de mai multe incercari. Va trebui sa tii camera putin mai sus pentru a-ti subtia fata, barbia sus si privirea spre camera in momentul in care faci fotografia.

4. Atentie la fundal. Daca un selfie interesant este ceea ce iti doresti, ai grija sa capturezi exact acele elemente interesante, dar in acelasi timp fii atent si la elementele nedorite.

5. Evita fetele serioase. Relaxeaza-te, bucura-te de momentul pe care vrei sa il imortalizezi. Acestea sunt singurele reguli pe care trebuie sa le urmezi. A face un selfie nu este o activitate care impune reguli stricte. Trebuie doar sa te distrezi si sa iti gasesti acel selfie care te avantajeaza.

Regula de baza este sa te distrezi. Iti faci un selfie ca sa arati pe unde ai fost, ce ai facut, cu cine te-ai intalnit si asa mai departe. De aceea nu trebuie sa te simti restrictionat, ci doar sa faci ceea ce iti place.

De admin

Un comentariu la „Sfaturi pentru un selfie perfect”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *