Semne care arata ca detii controlul in relatia de cuplu


Probabil uneori te intrebi daca esti obsedata de control atunci cand vine vorba de viata voastra amoroasa. Exista anumite semne care indica ca de fapt tu detii controlul in relatia ta. Important este sa inveti sa le temperezi, in acest fel poti avea o viata mai fericita de cuplu.

Daca esti convinsa ca ai dreptate in majoritatea situatiilor clar este un semn. Chiar daca tu crezi ca solutiile tale sunt cele mai bune si sunt de ajutot uneori ajungi sa intreci masura, acest lucru dovedind  ca esti obsedata de control. Prin aceasta atitudine relatia ta de cuplu va avea de suferit.

Daca iti faci griji de faptul cum traiesc ceilati clar este o problema majora. Mai ales daca ai tendinta sa te bagi in viata partenerului si sa il judeci in orice situatie. Clar nu este un lucru bun. Fie ca il judeci ca cheltuie anumiti bani pe ceva, ca vede anumite filme, acest lucru dovedeste faptul ca esti obsedata de control.

Si faptul ca iei toate atributiile si responsabilitatile asupra ta dovedeste ca esti o persoana obsedata de control. Anumite lucruri trebuie sa le faca barbatii deci nu te baga acolo unde nu este cazul.

Si faptul ca esti indiscreta si vrei sa stii toate detaliile despre iubitul tau nu duce la nimic bun. Uneori mici secrete nu strica sa ca abtine-te pentru ac in felul acesta clar vei parea obsedata de control.

De asemenea daca vrei sa ai grija de iubitul tau mai mult de cat ar trebui clar ca esti obsedata de control. Unele lucruri pur si simplu nu le poti controla, nu poti avea grija de toate aspectele din viata lui. Mai bine il sustii atat cat poti, nici mai mult nici ,nici mai putin.

Uneori atunci cand vrei sa iti impui punctul de vedere ajungi sa iti jicnesti partenerul. In acest fel depasesti cu mult limita si arati ca defapt esti obsedata de contol.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *