programare la stilist cu stailer

Daca inca nu ai aflat, Stailer este o platforma online de programari la saloanele de hair & beauty aparuta deja de ceva timp. Platforma a capatat o popularitate crescuta in ultimul an, fiindca mai din vorba in vorba, mai din informarea din alte surse, oamenii au zis sa incerce si ei sa vada cum sta treaba cu rezervarea online la salon. Si dupa prima programare efectuata nici ca s-au mai intors la sunatul catre saloane.

Stailer le-a oferit posibilitatea oamenilor de a cunoaste stilisti extraordinari, stilisti cu adevarat pregatiti si pasionati de meseria lor, iar asta s-a revazut in rezultatele obtinute. Nu mai trebuie sa suni niciodata la salon, iti eficientizezi timpul si poti sa mergi cand iti doresti, fiindca nu mai depinzi de agendele saloanelor pe care le cunosti. Stailer iti extinde orizonturile si pun pariu ca nu cunosti nici macar 20% dintre saloanele disponibile in orasul tau. Momentan, platforma activeaza in Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara si Bucuresti, insa se pare ca sunt planuri de extindere datorita cererii populatiei.

Stailer iti reduce substantial riscul de a fi dezamagit

Asta pentru ca platforma este intuitiva si in cateva secunde de la setarea filtrelor de cautare iti afiseaza doar saloanele care se incadreaza in timpul si la data dorite de tine. De acolo tu compari preturile pentru serviciul dorit, dai un ochi si prin pozele cu salonul si cu alte lucrari facute acolo si cu siguranta te va interesa sa citesti si recenziile reale ale altor utilizatori Stailer.

In baza tuturor acestor informatii tu iti faci o parere si alegi singur stilistul pe al carui scaun vrei sa stai. Astfel, ai mai putine sanse sa fii dezamagit decat daca intri pe pagina unui salon unde informatiile nu sunt mereu actualizate, iar cand pleci de la ei trebuie sa platesti mai mult decat credeai. Sau poate unele poze de pe pagina lor sunt mai vechi, iar tu iti doresti o tunsoare mai moderna. Chiar daca tehnica stilistilor este de mult imbunatatita, tu n-ai de unde sa stii acest lucru, iar pozele respective te vor face sa zici pas.

Acceseaza pagina principala stailer.ro, selecteaza locatia, genul tau, serviciul dorit, data si ora si in cateva minute ti-ai facut programarea la stilistul dorit. Iar daca ti-a placut cum ai fost tratat, poti oricand sa cauti stilistul dupa numele sau, la categoria de stilisti. Fiecare programare efectuata pe Stailer si chiar si anularea lor este complet gratuita, fara sa mai dai vreun telefon vreodata catre saloane. Afla informatii extra aici.

Nu iti trebuie cont, dar e mai bine sa il ai

Contul iti usureaza treaba cand vine vorba de programari, fiindca nu mai trebuie sa introduci de fiecare data numarul de telefon si datele tale. De asemenea, din cont poti seta remindere ale programarilor, extrem de utile in special daca ai o viata ocupata.

Stailer poate fi utilizat atat de femei, cat si de barbati si este complet gratuit, cu sau fara cont. Afla mai multe scriind un email la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *