Samsung S5

Samsung pare a fi din ce in mai mult ca Apple in fiecare an, si nu ne referim la ideea de a copia device-urile Apple, dar in privinta in care Samsung isi trateaza fanii, in fiecare and anuntand un nou telefon , in esenta fiind doar un upgrade fata de varianta precedenta.

Initial fanii se asteptam la specificatii destul de ridicate, printre care un display 2K UHD, insa acestia au dezamagit, nereusind sa implementeze aceasta tehnologie. Cu toate acestea chiar daca nu s-au implinit toate asteptarile, Samsung a adaugat totusi o serie de noi idei care sa diferentieze S4 de S5.

Avand sub carcasa un procesor Snapdragon 801 de la Qualcomm de 2,5 GHz , cei de la Samsung dorind ca S5 sa fie noul top de gama din gama lor de produse.  Samsung S5 poseda acum un sistem de scanare al amprentelor sub butonul Home, un senzor de monitorizare al batailor inimii, este rezistent la apa si la praf, si dispune de un display Super AMOLED capabil sa randeze imagini la o rezolutie de Full HD, care a fost substantial imbunatatil conform celor de la Samsung.

Galaxy S5, la fel ca S4, are doar  2GB de RAM, dar este mai rapid fata de predecesorul sau avand o frecventa mai ridicata. pe langa aceste specificatii acesta dispune de o baterie de 2800 mAh, detasabila.In privinta conectivitatii S5-ul ne ofera mai multe posibilitati, acesta avand Wi-Fi , LTE,  doua antene MIMO. Sistemul de operare folosit este Andorid 4.3 urmand un upgrade pentru 4.4,  sub interfata Samsung.

Comparativ cu rivalii sai S5-ul se descurca destul de bine in privinta testelor, fiind la egalitate cu Nexus S5 si cu Apple IPhone 5s, reusind sa ia fata competitorilor in unele aplicatii si sa ramana in urma in altele, toate dispozitivele avand specificatii tehnice destul de apropiate.

Ceea ce ar conta mai mult decat performatele tehinice ale device-ului ar fi preferintele fiecarui utilizator.

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *