ras

Razi suficient? Stii ca rasul este cea mai buna metoda de inlaturare a stresului? Poate ca te intrebi cum ai putea sa razi cand esti atat de tensionat si de apasat de problemele pe care le ai zi de zi. Nu exista un secret anume, trebuie doar sa te bucuri pur si simplu. Cum anume?

1. Rasul este un bun medicament pentru orice. Ai auzit asta de atat de multe ori incat pare deja un cliseu. Stresul este dramatic scazut odata ce incepi sa razi. Trebuie sa iti schimbi atitudinea si sa iti oferi ocazia de a inlatura stresul. Facand asta vei reusi sa gasesti umor in fiecare situatie.

2. Razi la filme. Vizioneaza un film acasa sau chiar la cinematograf, o comedie sau ceva amuzant care te motiveaza sa razi. Cand iti relaxezi mintea suficient pentru a putea fi atent la dialogurile din film, la situatiile comice si la imaginile pe care le vezi, pana la ras in hohote nu mai este decat un pas. Vei scapa astfel de tensiunea acumulata.

3. Razi cu animalele de companie. Chiar animalul tau de companie te poate ajuta aici. In caz contrar, gasesti la prieteni, gasesti pe internet chiar tot felul de filmulete amuzante, cu animale de companie in situatii de-a dreptul hilare.

4. Razi alaturi de copii. Fie ca sunt ai tai, fie ca sunt ai prietenilor sau cunostintelor, copiii sunt o sursa de amuzament continua. Nu trebuie foarte mult ca un copil sa te faca sa razi, fie prin gesturi, fie prin ceea ce spune, fie prin ceea ce face. De la un simplu zambet vei ajunge sa razi cu gura pana la urechi si vei mai uita de stres.

5. Razi de tine insuti. Poate parea dificil, insa in orice situatie exista si umor. In momentul in care vei putea sa razi de propriile neajunsuri si imperfectiuni vei ajunge sa te eliberezi complet de stres.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *