Provocari ce fac sexul inedit

Provocari ce fac sexul inedit

Din viata noastra sexuala nu ar trebuie sa lipseasca provocarile inedite, adica din nicio relatie de cuplu. Ele iti fac relatia mai incitanta si mai palpitanta, asa ca nu evita sa le incerci. Exsista cateva provocari pe care le poti incerca in viata intima.

In primul rand soaptele dulci la ureche ar trebui sa fie la ordinea zilei. Nu suna incitant sa ii soptesti la ureche vorbe cu tenta erotica? Bineinteles in timp ce il managai peste tot.

Atingerile pe nevazute sunt si ele foarte placute. Asa ca leaga-l pe iubitul cu o efarfa la ochi si exploreaza-i fiecare parte a corpului sau. Si nu te grai, usor, lent si cu pasiune. Initiaza un fel de joc, de exemplu il atingi cu o parte a corpului tau si il lasi sa ghiceasca cu ce l-ai atins.

Pote fi un joc destul de incitant si cu siguranta amandoi va ve-ti distra copios. Si faimosul joc adevar sau provocare nu trebuie scapat din ochi. Bineinteles modificati putin regulile jocului. Provocarile fierbinti nu trebuie sa lipseasca din acest joc.

Incercati un preludiu in alta parte nu neaparat in camera sau in dormitorul in care obisnuiti sa faceti sex. De ce nu in bucatarie sau in baie?  Un aer putin mai rece nu strica deloc pentru preludiul vostru. Mai ales in fata frigiderului, cu siguranta ve-ti avea o senzatie speciala si unica.

Nici gesturile indraznete in public nu strica. Daca iesiti la un bar sau la un restaurant impreuna cu prietenii joaca-te putin pe sub masa cu el, dar fara sa oserbe cineva. Atinge-l usor cu picioarele, zambeste-i profund, strange-l de mana. Mai mult ca sigur jocul vostru erotic isi va gasi continuarea in localul in care va aflati.

Si dansul provocator il poate strani. Imbraca-te intr-o lenjerie intima sexy si danseaza-i incitant. Cu cat dansezi mai lasciv cu atat va fi mai excitat.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.