oneplusoneplus

Cu cateva zile in urma cei de la OnePlus au facut publice, noile lor planuri in privinta productiei si dispnobilitatii telefonului OnePlus One. Compania si-a propus initial sa lanseze produsul in luna iunie la nivel international, acest lucru este inca in planuri, desi cu cateva mici schimbari.

Telefonul OnePlus One va fi disponibil in doua variante, Silk White care ofera un spatiu de stocare de 16GB si versiunea Sandstone Black de 64 GB. Avand in vedere cererea uriasa pentru varianta de 64GB, OnePlus a decis sa creasca dramatic productia de OnePlus One Sandstone Black, pentru a face fata cererii. Efectul acestei decizii este ca varianta de 16 Gb nu va fi usor de gasit in primele luni si ca in momentul in care cererea pentru modelul de 64GB va scade, productia de telefoane Silk White va fi reluata.

Initial compania avea de gand sa lanseze moldelel Silk White de 16 GB la Inceputul lunii iunie, urmand ca varianta de 64 de GB Sandstone Black sa fie dispobila incepand cu a doua jumatate a aceleiasi luni.

Motivul principal care a determinat cresterea cererii pentru modelul de 64 GB  este acela al pretului, Sandstone Black fiind doar cu 50 de dolari/ 30 lire / 40 de euro mai scump decat versiunea de baza Silk White, avand un pret de 349 dolari / 299 Euro / 269 lire. Fiind sub pretul unui Nexus 5, care are jumatate din capacitatea de stocare, si anume doar 32 GB. Aceasta diferenta de pret se pare ca influentat o mare parte din utilizatorii care isi doresc un OnePlus One, Sandstone Black de 64 GB.

Potrivit celor de la Andorid Authority, in urma unui chestionar mic realizat, marea majoritate, s-au pronuntat asupra versiunii Sandstone Black, mai exact un procent uluitor de 90 %, motiv pentru care producatorul chinez OnePlus a decis sa schimbe programul lansarii smartphone-ului, ce se spune ca va nimici seria Nexus a celor de la Google.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *