obiceiuri femei sexobiceiuri femei sex

Se stie ca o partida de sex de cele mai multe ori vine pe neasteptate, insa se intampla ca acest lucru sa se mai si planifice din timp sau cel putin ca cei doi parteneri ce vor urma sa intretina o astfel de actiune sa stie dinainte ca vor ajunge in cele din urma in pat unul cu celalalt.

Ce ar trebui sa afli sau sa nu afli despre ceea ce face o femeie inainte de marea partida de sex, mai ales cea de la inceputul relatiei, consta in unele obiceiuri si metode de a se pregati pentru a putea face fata, dar mai ales pentru a impresiona prin prezenta in cadrul actului sexual in sine.

Pensat

Nu stiu daca iti doresti sa afli(mai ales daca nu esti femeie) aceste lucruri despre cea cu care iti vei petrece noaptea fierbinte, insa oricum le vei afla la un moment dat, asa ca ar trebui sa stii ca a ta iubita se va pensa si isi va epila parul facial inainte de a se vedea cu tine.

Niste sprancene frumos arcuite, niste buze fine, fara pic de fir de par deasupra sau o linie a pometilor frumos conurata fara vreun puf care sa ii distruga forma, sunt doar cateva dintre lucrurile pe care femeile doresc sa le intreprinda inainte de se afisa in fata iubitului.

Epilat

Epilatul este cel mai important aspect ce este avut in vedere de catre femei inainte de  atrece la actiune sau cel putin inainte de a se prezenta in fata barbatului iubit, cu care de altfel va avea parte si de niste momente dintre cele mai fierbinti si pasionale.

Nu numai  ca reprezentantele sexului frumos se aranjeaza si se epileaza de cele mai multe ori inainte de a iesi in oras, o fac si mai mult atunci cand vor sa impresioneze un partener de sex opus, mai ales atunci cand vor sa-l seduca si sa-l atraga in patul lor.

De admin

Un comentariu la „Obiceiuri ale femeilor inainte de sex”
  1. Consider ca lucrurile acestea se fac in mod normal in rutina unei femei, nu doar inainte de o partida de sex. Poate ca exista si o anumita pregatire inainte de intalnire, cu siguranta, dar toate lucrurile acestea vin in diferite etape si forme in functie de obiceiurile fiecareia. Dar de obicei, pentru a fi mereu fresh, femeile se arajeaza, epileaza, vopsesc si alte lucruri ce tin de igiena, dar si de ingrijirea personala, o fac zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *