O noua expansiune pentru Starcraft 2

void
void

Daca esti un fan gaming probabil ca ai auzit de seria Starcraft, fiind unul din cele mai bine realizate si cele mai de succces jocuri de strategie ale anilor 90 daca vorbim de jocul original. Cand cei de la Blizzard au anuntat ca vor lansa al doilea joc din serie si anume Starcraft 2 multi dintre fani si sceptici au crezut ca va fi un esec. Pe langa acest anunt cei de la Blizzard au mai spus ca jocul va avea 3 versiuni ce vor fi lansate sub forma unor expansiuni. Multi au spus ca este un alt mod al celor de la Blizzard de a scoate mai multi bani de la utilizatori. Odata ce a aparut jocul acestia si-au schimbat parerea jocul fiind un mare succes.

Primul joc aparut Starcraft 2 lansat in 2011 ne-a dat posibilitatea sa jucam din perspectiva lui Jim Rayner in campania terranilor. Expansiunea ce a urmat in Heart of the Swarm a fost lansata dupa doi ani de asteptare in 2013. In aceasta expansiune povestea single player a continuat din perspectiva zergilor. Pe langa faptul ca Heart of the Swarm a adus o continuare a firului epic din primul joc, acesta a venit cu un numar mare de schimbari de gameplay in modul multiplayer. Multe unitati noi au fost introduse ce au schimbat foarte mult stilul de joc. Jucatorii au trebui sa se obisnuiasca si sa incerce sa gaseasca noi metode in gamplay-ul lor.

A treia si ultima expansiune este cea numita Legacy of the Void in care vom avea posibilitatea de a continua campania din perspectiva zergilor. Tot ce stim deocamdata este faptul ca asteptam aparitia acestui titul in acest an, mai exact la sfarsit. Daca e sa luam in considerare faptul ca Heart of the Swarm a aparut la doi ani dupa primul Starcraft 2 ne putem astepta ca Legacy of the Void sa fie lansat chiar si in 2015, Blizzard fiind cunoscuti pentru asftel de amanari.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.