TIKI PCTIKI PC

La inceputul acestui an, Philip Scholz din cadrul nVIDIA si-a sacrificat viata pentru a salva o alta. La scurt timp dupa acest incident, prietenii si colegii sau au infiintat fundatia Philip Scholz Memorial Foundation. Astazi cei de la Falcon Nortwest si nVIDIA au colaborat la o licitatie, unde au pus in joc un PC unic, destinat gamerilor, pe eBay, suma castigata pe urma licitatie urmand sa fie donata in scop caritabil.

Motivul pentru care scriem despre acest lucru, este pentru ca acest PC pus la licitatie este superior unui PC numit TIKI, ce a fost declarat ca fiind PC-ul perfect in ziua de astazi.

PC-ul Tiki a fost o minunatie a tehnologiei moderne, avand doar 4 inch latime si 13.2 inchi inatlime, asemanandu-se unei console, ce se apropia de performanta PC-urilor de trei ori mai mari. La aceasta licitatie insa, cei de la Falcon Northwest si nVIDIA au decis sa o recurga la surle si trambite.

Placa video a celor de la Nvidia GeForce GTX Titan Black, este punctul de atractie principal al acestui PC, vizibila prin panoul transparent latera, avand sigla celor de la nVIDIA decupata perfect. In combinatie cu acest monstru al celor de la nVIDIA, PC-ul este propulsat de un procesor Intel Core i7-4770 K, care sta linistit pe o placa de baza Asus Z87 Maximum, in tandem cu o memorie de 16 GB RAM. Ca si cum nu ar fi destul de puternic, PC-ul are un doua SSD-uri de 1 TB Crucial M50, instalate in RAID.

Carcasa a fost pictata de mana, fiind unica, si sistemul va fi vandut cu garantie celor de la Falcon Northwest.

Licitatia se va desfasura pe perioada de 6 zile, si la inceputul acesteia pretul a ajuns la suma de 5100 $ cu doar 6 persoane care au licitat. Toata suma va fi donata in scop caritabil fundatiei Philip Scholz.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *