stailer

Tehnologia a oferit o mulțime de oportunități în toate domeniile. Multe operațiuni se pot face acum online și îndeplinesc aceleași criterii ca și cele fizice, respectiv offline. Printre acestea se numără și programarea la saloanele de înfrumusețare. Aceasta nu mai este necesară telefonic sau fizic la recepția salonului, pentru că noua aplicație Stailer schimbă radical programările la salon!

Probabil ai auzit deseori că se pot face programări online la salon, însă nu ai fost niciodată tentat să optezi pentru această metodă. Multe persoane sunt sceptice asupra automatizării unor domenii și consideră că ele nu pot fi efectuate în mod eficient online. Ei bine, acesta nu este și cazul programării la saloanele de înfrumusețare. Programările se înregistrează online pe platformă sau vezi aplicatie Stailer

Hairstyliștii și saloanele de întreținere corporală sau înfrumusețare sunt notificați privind programările. Automat, în sistem, va apărea persoana care urmează să vină la salon pentru un anumit serviciu. În acest caz, nu vei avea surpriza de a nu fi programat. Scapă de acest complex și bucură-te de oportunitățile pe care ți le oferă sfera online-ului!

Stailer poate fi accesat de pe desktop, de pe telefon sau de pe tabletă!

Platforma este, de fapt, site-ul de unde a pornit totul. Aceasta se poate accesa de pe desktop și poți face programări de pe prima pagină. Acolo vei vedea tot ce trebuie să știi pentru a te programa. În vederea găsirii unui salon ai două opțiuni: fie cauți serviciul și locația ta, fie cauți direct orașul de pe prima pagină la finalul ei. Vei putea descoperi toate saloanele din orașul tău, indiferent de serviciile pe care le oferă. Vezi si acest articol dacă ai nevoie de alte detalii despre cum funcționează Stailer. 

În ceea ce privește aplicația, aceasta este similară cu platforma. Tot ce trebuie să faci este să o descarci pe telefon sau pe tabletă, apoi să îți faci un cont. Contul te va ajuta la stocarea programărilor și la reprogramarea pentru un anumit serviciu. Spre exemplu, dacă rezervi un loc la pensat și este timpul să repeți programarea o poți face din secțiunea „Programările mele”. Acolo poți selecta opțiunea „Reprogramează-te” la aceeași persoană sau același salon. În acest fel, nu mai trebuie să repeți toți pașii. 

Citește recenzii și oferă la rândul tău o părere despre experiența la un salon!

Recenziile clienților sunt disponibile la fiecare salon sau hairstylist. Părerile lor sunt verificate periodic, pentru a se asigura că nu sunt experiențe inexistente. Așadar, nu te vei întâlni cu păreri false, iar tu la rândul tău nu poți lăsa o recenzie dacă nu ai trecut pe la salon. 

După ce ți-ai făcut programarea și ai fost deja acolo este recomandat să îți spui părerea despre experiența ta. În acest fel vei ajuta și restul clienților care vor să meargă la salonul sau hairstylistul respectiv. De asemenea, poți ajuta și salonul să își păstreze modul de lucru sau să îl îmbunătățească. În ambele cazuri vei face o alegere corectă dacă optezi pentru scrierea unei recenzii. 

Contact: support@stailer.ro

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *