Mancaruri cu care ar trebui sa se delecteze orice barbat

Mancaruri cu care ar trebui sa se delecteze orice barbat

Aceste feluri de mancare pe care orice barbat ar trebui sa le incerce din cand in cand, dar macar o data in viata sunt foarte variate, vin de peste tot din lume, din propra gradina, de la fast-food-ul drive-thru, si sunt delicioase si foarte aspectuoase.

Steak Tartare

Aceasta este un fel principal de mancare din vita, carne tocata, de obicei amestecat cu mustar Dijon, ceapa, capere, esalot tocat, hamsii, piper si ou crud. Acest tip de mancare rafinat are o textura catifelata si o aroma profunda, de lux, care intrece orice alt fel de friptura pe care l-ai fi incercat vreodata. Lasam la aprecierea dumneavoastra pana la urma aceste fel de mancare, ce trebuie mai intai de toate degustat asa cum se cuvine.

Un homar pe care sa il sacrifici singur

Este o treaba cam murdara si sangeroasa, insa tocmai de aceea ar trebui ca barbatii sa o faca, pentru ca tine de natura lor puternica. Am devenit atat de obisnuiti cu mancarea gata sacrificata si ambalata ce se regaseste in magazine, incat am uitat senzatia de satisfactie de dupa sacrificarea unei viitoare mancaruri, care pe deasupra vom sti ca este proaspata si buna.

Homarii sunt poate unul dintre cele cateva singure alimente vii din supermarketuri ce iti sunt lasate la dispozitie sa le alegi si sa le sacrifici de unul singur. Odata ce vei face acest lucru, iti va creste nivelul de mandrie si astfel vei avea si ce duce proaspat si suculent acasa in vederea prepararii ca la carte.

O rosie crescuta de tine

Nimic nu se aseamana mai mult cu gustul verii decat o rosie coapta, de o culoare minunata, ce a crescut chiar in gradina ta, sub stricta supraveghere si ingrijire a ta. Este aproape ucigator gandul ca pana la urma va trebui sa o culegi si sa o mananci, insa savurarea acesteia nu se va compara cu nimic gustat de tine pana acum.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.