Pentru ca uneori chiar simti nevoia sa te eliberezi de alti oameni din jurul tau, fie ca acestia iti sunt apropiati, vei vrea sa faci unele lucruri de unul singur, ba chiar iti place sa-ti petreci ceva timp de unul singur.

Asadar, in cele ce urmeaza voi enumera o serie de activitati pe care le poti intocmi de unul singur, si de cele mai multe ori acestea chiar sunt specifice tie si doar tie.

Ia cina la un restaurant

Cunosti acea senzatie cand ti-e foame si ai chef sa iesi in oras, insa esti singur, si pana la urma sfarsesti prin a-ti suna un prieten cu care de altfel nu prea iti face placere sa iesi si sa vorbesti, doar pentru a avea companie in oras.

Stii ce ? Mai bine iesi singur. Pana la urma este totuna, este ca si cum n-ai avea pe nimeni interesant langa tine. Plus de asta, vei avea ocazia sa cunosti alti oameni noi.

Mergi sa urmaresti un film foarte prost sau jenant in timpul zilei

Poate ca nu iti place sa mergi de unul singur noaptea la premiera unui film bun, insa pe timpul zilei, atunci cand ai chef sa faci ceva si sa te amuzi, ia in consideratie si aceasta varianta. Vezi matineul unui film care are critici destul de proaste de unul singur. Va fi distractiv.

Mergi la un targ de vechituri

Oricine are o parte de lucruri din casa de care s-a plictisit si de care nu mai are nevoie. Asa ca, pentru a scapa de ele si pentru a face si un ban frumos, oamenii respectivi organizeaza vanzari ad-hoc in curtea casei lor.

Iar tu, ca persoana singura si cu chef de viata si activitate, ai putea merge acolo sa vezi ce iti place si ceea ce poti cumpara pentru casa sau ca articole de imbracaminte. Este mai bine sa mergi singur, pentru ca altfel cel sau cea cu care vei merge se vor plictisi la un moment dat si ti se va pune si tie pata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *