Pe langa locurile frumoase, linistite si pline de minunatii din aceasta lume exista si zone mai rau famate, mai periculoase, care nu sunt indicate pentru turisti. Zone cu o rata mare a omorurilor, cu un nivel ridicat de violenta si de jafuri sunt un risc pentru oricine ar vrea sa le viziteze, insa in primul rand prezinta un grad foarte ridicat de rau pentru locuitorii acestora.

Nairobi, Kenya

Africa este un continent minunat insa exista cateva locuri unde ar trebui sa fii foarte cu bagare de seama. Nairobi a avut parte de pierderi considerabile in ultimii ani. Kenya este o tara minunata cu o multitidine de lucruri de oferit, insa este de asemenea si periculoasa, tocmai de aceea multi turisti o scot de pe itinerariul lor.

Nairobi este considerat in particular un loc foarte periculos pentru femei, asadar fii foarte atenta atunci cand vrei sa te plimbi seara prin oras. Militantii  Al Shabaab ameninta zona de ceva vreme, facand situatia si mai tensionata decat era in mod obisnuit. 

Chihuahua, Mexic

Problemele Mexicului legate de violenta sunt suficient de mari incat sa-i garanteze acestei tari mai multe locuri pe lista cu cele mai periculoase orase ale lumii.

In realitate, exista mult mai multe orase mexicane printre cele mai rau-famate zone din lume, insa Chihuahua le bate pe toate tocmai datorita pozitiei sale pe ruta contrabandei de cocaina catre Statele Unite ale Americii. Carterurile de droguri au preluat puterea in zona si nu este un lucru neobisnuit de a vedea lupte si focuri pe strazile sale, transformand acest loc unul imposibil de vizitat sau de locuit.

Cali, Columbia

Multe dintre orasele cele mai periculoase din lume se afla in America Latina si pentru un motiv bun. Violenta cartelurilor de droguri abunda in multe dintre aceste orase iar orasul Cali din Columbia nu face exceptie.

Cu aproape 80 de omucideri, nu este un loc foarte sigur in care sa traiesti. Columbia nu a avut niciodata o reputatie prea grozava si este mai greu sa devina o destinatie turistica sigura prea curand.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *