gt70gt70

Fie ca esti un gamer serios sau nu, probabil ca iti doresti un laptop capabil sa iti ofere performante ridicate la un pret redus. Cand vorbim de pret redus ne referim la un pret mai mic decat pretul ce l-ai da pentru un laptop Alienware 18. Cei de la MSI ne ofera o alternativa destul de performanta la un pret foarte bun comparativ cu cei de la Alienware. De ceva vreme acum, cei de la MSI au creeat laptop-uri gaming care pot rivaliza cu cele de top.

Laptop-ul despre care discutam astazi este un MSI GT70 Dominator Pro 888. Acesta vine cu un procesor Intel Core i7 4800MQ, procesor quad core capabil sa ruleze la viteze de 2.7GHz. Acesta este insotit de tehnologia Turrbo care pentru un scurt moment va duce procesorul la viteza de 3.7 GHz. Dominator Pro 888 se prezinta destul de solid desi are o carcasa din plastic, aceasta pare a fi destul de rezistenta si are un look destul de serios destinat gamerilor. Daca esti genul de persoana care apreciaza un laptop pentru cat este de subtire, ei bine acesta nu este pentru tine avand o grosime de 55 mm. Ai putea spune ca este un dinozaur dar avand in vedere caracteristicile ce le ascunde sub carcasa, uiti cat ai clipi de acest aspect.

MSI G70 are o placa vide GeForce GTX 880M cu 8GB de memorie GDDR5, 32 de GB de memorie RAM si 4 hard disk-uri. 3 SSD-uri de 128 GB montate in RAID 0 pentru windows si jocuri si un HDD de 1TB pentru stocarea datelor importante.

Monitorul acestuia este unul de 17.3 inch avand o rezolutie de 1920 x 1080, perfect pentru orice gamer serios.

Daca ar fi sa facem o comparatie cu un laptop din seria Alienware cu aceleasi performante acesta ar ajunge la pretul de aproximativ 3500 de dolari. MSI GT70 Dominnator 888 are pretul de putin peste 2600 de dolari, un chilipir.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *