review

Au trecut de mult timp zilele in care anumite branduri prezentau incredere cu privire la calitatea produselor oferite. Piata a devenit suprapopulata in orice domeniu, iar competitia acerba este o caracteristica definitorie a sa, existand numerosi vanzatori ce au in oferta produse similare. Crestrea numarului de produse disponibile pe piata poate fi un factor de confuzie pentru consumatori.

Branduri noi apar constant, iar asta nu inseamna ca fac rabat de la calitate prin ceea ce ofera. Produsele si serviciile pe care le ofera pot fi chiar mai bune comparativ cu altele ce dominau piata. Cum poate sa afle consumatorul adevarul? Citind review-uri si marturii ale altor clienti ce au beneficiat de produsul sau serviciul respectiv. Astfel de review-uri sunt utile din urmatoarele motive:

1. Acorda importanta detaliilor. Indiferent daca ceea ce se cauta este o carte, un regim pentru slabit, produse de infrumusetare, alimente sau altele, review-urile pot sa detalieze maximum si fac cunoscute consumatorului toate aspectele.

2. Sunt mult mai usor de inteles. Spre deosebire de promovarea pe care si-o face producatorul propriilor produse, review-urile nu contin neaparat termeni si jargon specific unui domeniu anume. Totul este exprimat pe intelesul consumatorului, in asa fel incat sa nu ia o decizie in necunostinta de cauza.

3. Review-urile mai au un avantaj: detaliaza atat aspectele pozitive cat si aspectele negative ale unui produs sau serviciu. Aceste detalii cu siguranta nu vor fi oferite de producator – vor fi puse in valoare doar avantajele. Feedback-ul altor clienti scoate in lumina si eventualele neajunsuri, astfel consumatorul potential stie la ce sa se astepte in urma unei achizitii.

4. Review-urile te ajuta sa alegi. Se intampla adeseori sa fii pus in dilema intre doua produse similare. Citind parerile altor clienti poti sa ajungi sa inclini mai mult catre un produs sau catre altul.

5. Un review te poate ajuta sa economisesti. Uneori in cadrul acestora utilizatorii ofera si sfaturi cu privire la preturi, produse similare si asa mai departe. Daca ceea ce cauti este o caracteristica anume, un serviciu special sau un produs specific, poti afla despre solutii alternative in urma feedback-ului si review-urilor altor clienti. Poti gasi astfel variante mai rentabile si vei face si economii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *