HTC-One-Mini-22HTC-One-Mini-22

Daca ar fi sa ne ghidam dupa ideea ca telefoanele mai mici, ar implica o performanta mai mica, cei de la HTC nu ar fi de acord cu noi. HTC One Mini 2 este din punct de vedere estetic foarte similar cu fratele sau mai mare, ceea ce este un lucru bun, HTC One fiind unul din cele mai bine realizate telefoane la categoria design. In privinta performantelor telefonului insa, acesta nu are aceleasi specificatii ca ale fratelui mai mare, chiar si asa telefonul dispune de un procesor quad core Snapdragon 400, cu o memorie RAm de 1 GB si cu o capacitate de stocare de 16 GB. Chiar daca nu are aceleasi performante de top precum HTC One M8, a doua versiune Mini este mai performanta dacat cea anteriara, lucru ce ar putea sa ni-l confirme cei care au facut upgrade-ul de la HTC One Mini la Mini 2. Spre deosemire de M8, Mini 2 are o camera standard de 13 megapixeli, nu la fel de performanta, insa este o camera care poate produce fotografii destul de reusite.

Cu ajutorul camerei poti realiza clip-uri video la o rezolutie HD de 720p, spre deosebire de HTC One M8 care iti permite sa realizezi filme la o rezolutie full HD de 1920 x 1080p. Display-ul este unul destul de clar, densitatea pixelilor fiind una buna. Din fericire avem un slot SD, precum si un difuzoare BoomSound amplasate in partea frontala a telefonului, ce ne ofera o calitate a sunetului excelenta, pentru un produs atat de mic. O camera frontala de 5 MP, te va ajuta sa realizezi selfir-uri, HTC oferindu-ti o aplicatie specializata in aceste tipuri de fotografii.

Peste sistemul Android vom regasi una din cele mai bune interfete, si anume Sense 6, in aditie cu cateva aplicatii precum Zoe Highlight Videos si BlinkFeed.

HTC Mini 2 este asteptat sa apara pe rafturile din Europa la sfarsitul acestei luni.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *