Sarbatorile pascale au trecut, insa dragostea pentru ciocolata a ramas, si dupa ce ne-am bucurat de ouale si iepurasii de ciocolata e vremea sa revenim in supermarket-uri si sa cumparam ciocolata in forma ei clasica.

In jurul lumii insa sunt numeroase asa zise paradise pentru iubitorii de ciocolata, printre care includem si tratamente de spa cu ciocolata.

The Chocolate Botique Hotel ( Marea Britanie)

Fiind renumit ca fiind primul hotel din lume avand ca temantica ciocolata, acest hotel ofera un numar de 15 camere unice cu o singura tema… ciocolata. Evenimentele din cadrul hotelului la care clientii pot participa sunt cele de sculptare a ciocolatii, programe de arta cu ciocolata in care acestia pot picta folosid ciocolata, realizand astfel opere de arta… delicioase.

Hotelul Hershey  (Pennsykvania USA)

Autointitulandu-se „Cel mai dulce loc din lume”, Hotelul Hershey din statul Pennsylvania, este sediul companiei Hershey. Compania dedicata tututor produselor ce tin de ciocolata, organizeaza in cadrul hotelului mese pline de ciocolata, bingo pe ciocolata, si multe alte evenimente dulci.

Pe langa acestea hotelul are un spa unde clientii sunt rasfatati in bai cu ciocolata.

Hotel Chocolat (St. Lucia)

Acest loc de lux pitoresc este situat in Caraibe pe insula St. Lucia. In caz ca va decideti sa vizitati acest loc veti avea bucuria de a participa la procesul de productie al ciocolatei din zona si bineinteles sa o degustati.

Three Ways Hotel ( Marea Britanie)

Hotelul este resedinta Pudding Club, ce organizeaza saptamanal „Parade of Seven Puddings”, dupa cum ii spune si numele, un concurs in care clientii isi voteaza desertul favorit. Pe langa camerele care au ca tematica budinca, exista si o camera prezidentiala unde pernele sunt facute se semene cu bomboane de ciocolata.

The Langham Boston ( Boston, USA)

Lagham Boston Cafe Feuri este un loc unde te poti ascunde intr-o dupa amiaza de sambata, si sa te rasfeti cu ciocolata pe sistemul „all you can eat”. Pentru mai bine de 25 de ani localul a servit tot ce are legatura cu ciocolata de la croassante cu ciocolata la budinca cu trufe, fiind consumate mai bine de 100 kg de ciocolata in fiecare zi de sambata.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *