Greseli pe care le fac cuplurile proaspat casatorite

Te-ai casatorit esti mai fericita, pana acum lucrurile decurg asa cum trebuie. Ce sa mai zicem ca ai avut o luna de miere superba. Insa cand lucrurile se mai linistesc este important sa nu cazi in anumite capcane.

Exsista acteva greseli pe acre le fac in general cuplurile proaspat casatorite. In primul nu rezolva problema banilor. Se stie ca majoritatea cuplurilor se cearta din cauza banilor. De aceea este important sa va planificati banii, adica sa faceti un plan financiar.

De asemenea majoritatea cuplurilor proaspat casatorite se instraineaza fata de prieteni. Este important sa pastrati legatura cu pritenii. Daca veti sta numai voi doi mereu, pe parcurs va aparea plictiseala si monotonia. Nu puteti sta toata viata doar voi doi. Aveti nevoie de prieteni.

Multe cupluri nu mai fac la fel de mul sex dupa casatorie cum faceau inainte. Care este motivul? Ei afirma ca sunt mai ocupati. Nu exista. Sexul este un capitol important din viata voastra care contribuie si la mentinerea intimitatii.

Multi se abandoneaza in sensul ca uita de planurile si telurile pe care le avea inainte. E important sa nu renunti la acestea si sa va faceti impreuna planuri. Inca aveti timp sa faceti tot ce va-ti propus. Mai ales ca totul este mai frumos in doi.

De asemenea anumite studii arata ca majoritatea cuplurilor proaspat casatorite au neintelegeri cu socrii din diferite motive. Indiferent de ce probleme apar trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca sunt parintii partenerului tau si nu ai cum sa schimbi acest lucru. Cel mai bine este sa incerci sa te intelegi cat mai bine cu ei.

Multe cupluri se cearta urat. Daca aveti actele asta nu inseamna ca trebuie sa stergeti unul cu altul pe jos. Indiferent ce motive ai este bine sa fii mereu calma si sa rezolvi problemele in mod rational.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.