google_now_parking_locationgoogle_now_parking_location

De multe ori ti s-a intamplat sa iesi dintr-un supermarket, intr-o zi aglomerata, intr-o parcare imensa, si sa te intrebi unde ti-ai parcat masina ? O noua actualizare a sistemului Google Search, iti va permite sa  gasesti locatia unde ti-ai parcat masina, fara a mai pierde mult timp.

Pentru a va actualiza aplicatia Google Search, va mai trebui insa sa asteptati, deoarece aceasta inca nu este disponibila pe Play Store, insa  cei de la Android Police au aplicatia disponibila in formatul apk si disponibila pentru download.  Aceasta va actualiza actuala aplicatie Google Search de pe smartphone-ul sau tableta ta, insa pentru a nu avea probleme de compatibilitate sau anumite bug-uri va recomandam sa asteptati pana aceasta va fi dispobilia pe Google Play Store.

Aplicatia permite utilizatorilor sa identifice imiediat unde si-au parcat masina. De asemenea aplicatia retine unde ai parcat precedent, insa aceasta informatie va fi dispobila doar utilizatorului si nu va putea fi vizualizata de alti utilizatori. Astel in caz ca te vei intoarce intr-o locatie in care ai mai parcat, Google Search iti va sugera aceeasi pozitie de parcare sau una apropiata in caz ca nu este disponibila cea sugerata. Sistemul este capabil sa monitorizeze acea zona si sa observe daca un automobil se indreapta sau paraseste locul de parcare, oferind o notificare in acest sens utilizatorului.

Ideea pare a fi una destul de bine privita de utilizatorii de aplicatii, si de cei ce au mereu o problema in a isi localita automobilul intr-o parcare de dimensiuni mari, sau de fiecare data cand merg la cumparaturi.

Pana cand aceasta aplicatie va fi disponibila pe Play Store va trebui sa ne cautam masina in parcare cum o faceam pana acum, si sa speram ca prindem un loc de parcare cat mai apropiat de intrarea sau iesirea din magazin.

 

De admin