Moto 360, primul ceas  Android Wear cu o fata rotunda, este de asemenea si primul ce nu este atat de oribil si „geeky”. Functioneaza cu  Android Wear, sistemul de operare de purtat la mana  de la Google ce ofera o interfata derulabila ce poate fi controlata prin „swipe”, aducand oarecum cu Google Now.

Care-i functia cea mai tare de aici? Iti va permite sa chemi un taxi prin simpla comanda „Ok, Google, cheama-mi un taxi”. Iti ofera de asemenea si o selectie intreaga de fete clasice asemanatoare ceasurilor de mana, asadar vei putea schimba infatisarea ceasului in functie de starea de spirit si de vestimentatia aleasa pentru momentul respectiv.

Google Auto este raspunsul tehnologic al gigantului la Apple’s CarPlay, si permite soferilor sa extinda experienta Google Now in masina, in timpul condusului. Pe langa faptul ca este mai mare, mai usor de vazut si cu butoane mai usor de selectat pentru navigare, comunicare si muzica la capatul ecranului bordului  masinii, Android Auto iti permite sa cauti ceea ce te intereseaza prin comenzile vocale si sa obtii o navigare instanta.

Poti raspunde de asemenea la e-mailuri si la mesajele text prin intermediul aceleasi tehnologii de voce foarte avansata de care dispui pe telefonul tau cu Android. Mai mult de 40 de companii au semnat acordul cu acest gadget, incluzand Audi si Hyundai, ceea ce va oferi o versiune a OS de ecran cu touch, respectiv, la fel de bine ca si Apple’s CarPlay.

Android Wear foloseste o combinatie a puterii telefonului tau si a semnalului mobil cu o tehnologie dezvoltata de producator in interiorul masinii pentru a oferi o functionabilitate a masinii personalizata.

Acel micut USB si dispozitiv HDMI care iti permite sa urmaresti tot ce iti doresti, de la muzica de pe YouTube, la serialele tale favorite si pana la colectii de fotografii de pe internet pe televizor este pe cale sa se imbunatateasca.

Cu cea mai noua actualizare a Chromecast din acest an, vei fi capabil sa urmaresti ce vrei pe orice televizor daca vei instala dispozitivul Chromecast, indiferent daca este in legatura cu wi-fi-ul tau de acasa sau nu, ceea ce inseamna ca poti trimite filmari live, un slideshow cu pozele tale, sau poti face un tur vizual al lumii prin aplicatia Google Earth de pe orice telefon cu Android, smartphone sau tableta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *