umor

Umorul este o calitate pe care femeile o indragesc. Fetelor si femeilor le place sa rada si apreciaza un barbat care le ofera acea nota de amuzament in plus. Uneori e dificil sa abordezi o fata si a fi amuzant poate fi singura modalitate. Exista insa si momente in care poti sa spui ceva nepotrivit si atunci nu mai esti considerat deloc amuzant sau interesant. Iata cum poti evita asta prin cateva sfaturi ce ti le oferim in continuare.

Cunoaste fetele bine. Inainte sa incerci sa le abordezi, incearca sa le cunosti. Daca esti inca in scoala si le stii din vedere, invata ce le place si ce nu. Obtine o idee relevanta despre trecutul lor, in asa fel incat glumele pe care le faci sa nu fie niste gafe.

Incepe incet. Nu trece imediat la glume. Incearca sa stabilesti un anume raport inainte. Odata inceputa conversatia, spune ceva plin de umor, incearca sa observi reactia si actioneaza mai departe in consecinta. Faza de inceput este foarte importanta. Daca observi ca glumele pe care le faci primesc un raspuns natural si pozitiv, cu siguranta se bucura de compania ta fetele respective.

Glumeste si legat de propria persoana. Este o modalitate buna de a face fetele sa rada cu gura pana la urechi. Foloseste-te de situatii jenante sau amuzante in care ai fost pus pentru a crea glume. Acest lucru va arata ca esti imprevizibil, interesant si ca te descurci cu neprevazutul foarte bine.

Spune o poveste. Sa le faci sa rada nu e suficient, trebuie sa creezi si atmosfera potrivita – este foarte important. Fii tu insuti, ai incredere in tine, daca esti nervos nu iti vor reusi nici glumele. Limbajul corporal are si el o putere imensa, de aceea trebuie sa tii cont si de el.

Poti folosi de asemenea aceste sfaturi chiar si daca te intrebi cum sa fii mai amuzant in grupul de prieteni. Aceste cateva sfaturi te vor ajuta sa atragi atentia femeilor si sa te angajezi in conversatii interesante cu ele. Un barbat cu un simt bun al umorului este tot timpul mai dorit, mai cautat, mai admirat de fete.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *