fierastraie

Atunci cand vine vorba de achizitionarea de scule electrice si accesorii, fiecare firma isi expune produsele, fie direct in magazine, fie online pe site-ul companiei. Insa nu toate asigura calitatea produselor pe care le promoveaza si nu sunt toate prezentat intr-o  maniera care sa isi multumeasca clientii.

Tehno S.R.L. este o societate comerciala cu vechime pe piata si care se ocupa cu distribuirea unei game diverse de unelte de mana si alte accesori provenite de la producatori de renume, alaturi de alte servicii de consultanta care se desfasoara la standarde ridicate.

Gama de articole marca Metabo

La inceput, compania a debutat ca distribuitor de scule marca Bosch, iar de curand a introdus si comercializeaza pe magazinul online articole de la renumitul brand Metabo, producator din Germania. Acesta este recunoscut pentru valoarea pe care produsele o au si inalta calitatea care le caracterizeaza. Printre cele mai cautate dintre acestea, clientul dispune de fierastraie circulare si sisteme de aspirare. Prima categorie include masini de ascutit panze de circular si fierastraie panglica.

Daca doresti sa achizitionezi vreunul dintre aceste articole, dar vrei sa stii mai multe detalii despre ele, acceseaza tehnicbazar.ro si informeaza-te in legatura cu tot ce prezinta interes pentru tine. Pentru orice tip de panza circulara pe care vrei sa o ascuti te va ajuta masinaria SBS 700, care poate fi aplicata atat pe fata de atac, cat si pe cea de degajare. Principalele trasaturi care o caracterizeaza vor fi prezentate in continuare.

Utilajul este o masina universala folosita pentru ascutirea panzelor de fierastrau care au diametru de 80-700 mm. Aceasta ajuta la pregatirea usoara si rapida a panzei circularului in vederea realizarii procesului de ascutire. Articolul dispune de un echipament standard care include piatra de polizat diamantata cu diametrul de 125×13/8×32 mm.

Fierastraul circular este o constructie stabila  facuta din fonta care asigura precizia in realizarea unui lucru de calitate. Acesta dispune, de asemenea, de o unitate de slefuire inclinabila destinata ascutirii dintilor de panza de circular HM. Acesta prezinta o eficienta cresuta in vederea unei pregatiri usoare si facile a procesului de ascutire si este special conceput pentru ascutirea oricarui tip de panza pentru fierastrau.

In privinta infatisarii, picioarele bazei sunt confectionate din cauciuc si au rolul de a asigura o munca care sa nu includa vibratii, precum si un nivel de zgomot foarte scazut. Accesoriile standard ale fierastraului sunt: dispozitivul de fixare a panzei, discul pentru ascutit care este diamantat, picioarele de cauciuc si un adaptor de 20/22/25/30 mm.

La ce companie apelam pentru a beneficia de cele mai bune servicii?

In ceea ce priveste dezvoltarea companiei, in prezent, Tehno S.R.L. isi propune sa largeasca spatiul de comercializare a pachetelor de produse pe care le ofera, dezvoltandu-se si pe partea online, prin magazinele proprii. Acceseaza tehnicbazar.ro si beneficiaza de intreaga varietate de producatori ale caror produse le distribuie.

Poti accesa magazinul online daca esti interesat de articole marca Bosch. In cadrul tehnicbazar.ro intalnesti articolele distribuite cu ajutorul unei colaborari directe cu producatorii. Acest fapt reprezinta un avantaj intrucat clientul are siguranta ca apeleaza la o companie autorizata care distribuie produse de inalta calitate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *