slabit

In ziua de astazi, cu programul foarte aglomerat pe care il avem, din ce in ce mai putine persoane gasesc timp sa mearga la sala pentru a mai face miscare, pentru a scadea in greutate sau pentru a-si pastra un tonus benefic. Desi la sala exista o mare varietate de aparate disponibile pentru exercitii si antrenamente, nu toate ofera beneficii cand vine vorba de slabit intr-un ritm mai alert. Spre exemplu antrenamentele cu greutati sunt mai indicate in cazul in care se doreste construirea de masa musculara, mai degraba decat scaderea in greutate. Pentru a slabi mai rapid sunt recomandate exercitiile cardio, dintre acestea enumeram in continuare cateva care se dovedesc a fi foarte eficiente.

Alergarile pe banda au fost dintotdeauna recomandate pentru cei ce doresc sa scape de cateva kilograme in plus intr-un timp relativ scurt. Acest avantaj se datoreaza faptului ca banda de alergare implica o activitate fizica intensa. O sesiune de alergare intre 25-30 minute poate face adevarate minuni cand vine vorba de slabit. Se lucreaza atat partea de sus cat si partea de jos a corpului simultan, ceea ce ajuta la arderea mult mai rapida a caloriilor.

Bicicleta stationara – fie ca vrei sa scapi de grasimea nedorita de pe abdomen, sau de cea acumulata pe coapse, antrenand in acelasi timp si tonifiind si picioarele, acest aparat este cel ideal. Bicicleta stationara se concentreaza pe grupele de muschi din partea inferioara a corpului. Pentru a slabi mai repede, sesiunea de antrenament pe bicicleta ar trebui sa dureze in jur de 35-40 minute.

Stepperele – si acestea aduc beneficii pentru slabit, rezistenta poate fi ajustata, de obicei 25 de minute ajuta la mentinerea sanatatii cardiace odata cu scaderea rapida in greutate.

Foarte important de tinut minte: inainte de orice antrenament sunt necesare cateva exercitii de incalzire a muschilor, o repriza de incalzire de 10-15 minute pentru articulatii, muschi si tendoane previn posibilele accidentari. Oricare din aparatele enumerate mai sus pot fi alese cand se impune nevoia de a scapa de cateva kilograme. Combinarea lor poate aduce rezultate si mai bune, prin urmare nu trebuie decat sa mergi la sala si sa incepi antrenamentele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *