camera-ascunsa

Daca esti un pasionat de tehnologie si obisnuiesti sa verifici, din cand in cand, site-urile care ofera dispozitive de spionaj, vei descoperi ca o buna parte din microfoanele spion sunt ascunse in stickuri USB. Te-ai putea gandi care este logica la un astfel de dispozitiv? Pana la urma, nu este cel mai folosit dispozitiv si cu siguranta nu este cel mai discret.

Cu toate astea, categoria de microfoane spion in USB are succes, iar succesul este dat de urmatoarele aspecte:

– Stickurile USB au dimensiuni reduse. Dimensiunile sunt, fara doar si poate, unul dintre criteriile pe care cumparatorii unui astfel de dispozitiv le iau in calcul. Un USB poate sa fie purtat peste tot, chiar si in portofel. Daca microfonul instalat pe el este de buna calitate, nici nu trebuie sa scoti dispozitivul din portofel sau din buzunar si poti obtine toate informatiile de care ai nevoie.

– Pot fi deosebit de utile. Stickurile USB cu microfon sunt, in primul rand, stickuri USB. Acestea pot prelua informatii electronice si le pot stoca pe termen nelimitat. Spre deosebire de alte dispozitive, pe care sunt sanse sa le folosesti sau sunt sanse sa nu le folosesti, un stick USB este, fara doar si poate, o solutie pe care o folosesti destul de des.

– Pot alimenta microfonul cu usurinta. Un mare plus al stickurilor cu microfon este faptul ca au acces rapid la o sursa cu energie. Usb-urile de la laptop sau de la PC sunt adevarate surse de energie, care iti pastreaza microfonul mereu incarcat.

– Pot fi achizitionate intr-o varietate foarte mare de forme, marimi si culori. Stickurile USB iti pot oglindi personalitatea. Pot fi achizitionate in mai multe variante de culori si pot avea diverse forme. Pana la urma, partea estetica este si ea importanta.

– Joaca un rol de reportofon, atunci cand este nevoie. Daca esti reporter, cu siguranta un stick cu microfon iti va fi mereu la indemana, deoarece poate sa se transforme cu usurinta intr-un reportofon si sa preia sunete de inalta calitate.

– Sunt usor de folosit. De regula, inregistrarea se actineaza de la un singur buton, ceea ce face stickul extrem de folosit de catre oricine.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *