xbox-one-controller-systemxbox-one-controller-system

In aceasta dimineata, cu mai putin de un an in urma cei de la Microsoft au lansat mult asteptata consola Xbox One, pretul acestei console a scazut de la 500 la 400 de dolari. Cum va face Microsoft profit, cu aceasta scadere de pret ? Simplu, prin inlaturarea sistemului Kinect cu care era dotata consola. Camera si microfonul au fost elemente ce au fost integrate in consola inca din noiembrie anul trecut, dar nu mai este cazul. Incepand cu luna iunie, va exista o noua versiune a Xbox One, si anume una care nu are integrat sistemul Kinect. Lipsa Kinect a dus la scaderea pretului consolei de la 500 la 400 de dolari.

Bineinteles ca elementul principal ce a dus la aceasta reducere de pret, a fost cea de a genera mai multe vanzari, avand un pret mai bun. Problema pentru Microsoft nu este aceea ca Xbox One nu se vinde, insa aceasta nu se vinde la fel de mult precum consola competitorilor celor de la Sony, Playstation 4.

Xbox One a fost realizat astfel incat sa poata intrepreta comenzile vocale ale utilizatorului, poti porni sau opri consola, prin comanda vocala, sa deschizi jocuri sa navighezi pe Netflix, Youtube. Pentru cei ce au incercat acest sistem, stiti probabil ca este un sistem care nu functioneaza la fel de bine precum s-ar dori. Microsoft este constient de aceasta problema, si lucreaza la aceasta, insa pana la o actualizare mai avem de asteptat.

Un alt motiv ce a determinat Microsoft sa renunte la Kinect, ar fi faptul ca acestia urmeaza sa lanseze Xbox One in China, si actiunea de a realiza un sistem Kinect care sa recunoasca limba chineza, ar fi o adevarata bataie de cap, astfel prin eliminearea acestuia, s-ar rezolva o problema destul de importanta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *