Cum scapam de anxietatea sociala

anxietate

Anxietatea sociala poate fi o nenorocire adevarata pentru cei care sufera de acest lucru. Frica de faptul ca foarte multi oameni au parte de o astfel de experienta in mediul social a condus la izolare, ascundere si excludere din mediul social. Cum ar fi daca ar exista unele modalitati care sa ne scoata din ciclul anxietatii sociale? Cel mai nebunesc lucru despre anxietatea sociala tine de faptul ca este o tulburare care are loc in prezent. Ori esti obsedat de ceea ce oamenii din jurul tau gandesc despre tine, cum te simti, sau ca iti judeca aspectul fizic, ori esti o persoana simpla care se bucura de momentele alaturi de cei dragi. De foarte multe ori atunci cand suntem prezenti si ne bucuram de momentele alaturi de cei din jurul nostru, anxieatea sociala isi poate face aparitia.

Solutii eficiente de combatere a anxietatii sociale

Vorbeste si canta cu voce tare. In timp ce poate sa para o practica care este asociata de cele mai multe ori cu tulburarile de ordin psihic, se pare ca vorbitul si cantatul cu voce tare este benefic pentru noi. De cele mai multe ori atunci cand ne externalizam expresiile noastre, ne oprim din a mai retine gandurile in mintea noastra si incepem sa intelegem procesul de conversatie cu cei din jur, ceea ce poate fi benefic si confortabil atunci cand ne aflam intr-un mediu social.

Exprima-ti temerile pe hartie. Odata ce ti-ai asezat fricile pe hartie si putea afla ca iti faci o multime de griji legate de evenimente asupra carora nu ai niciun fel de control, si care reprezinta niste probleme nesemnificative. Inceteaza sa iti mai faci griji si incearca sa iti pastrezi energia si puterea pentru celelalte provocari cu adevarat importante care isi vor face aparitia mai tarziu in viata ta.

Nu te mai gandi la ce cred ceilalti despre tine. Acest lucru este foarte util pentru persoanele care sufera de tulburari de anxietate sociala. Nu ai nevoie ca alte persoane din jurul tau sa iti dea aprobarea lor sau sa se amestece in viata ta personala. Actioneaza asa cum crezi tu ca este mai bine si incearca sa rezolvi o situatie fara ca sa asculti de sfaturile celor din jur, pe care nici nu le-ai cerut.

Un comentariu

  1. E foarte important sa fii mai increzator in tine si sa te simti bine in prezenta altor persoane. De cand am fost la un masaj la masajclub.com pot spune ca sunt mult mai ok si chiar ma simt mai confortabil intr-un mediu plin de oameni. Am incredere mai multa in mine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *