enervanteenervante

Vei intalni persoane enervante oriunde ai merge. Ii gasesti pe strada, la munca, in viata personala, si continua sa fie enervanti chiar daca li se spune ca deranjeaza. E ca o a doua natura pentru ei, e un obicei de care nu pot sa scape si care devine agasant. Exista persoane care enerveaza fara sa isi dea seama. Oricare ar fi motivul, trebuie sa le faci fata, pentru ca nu pot fi evitate.

Unii oameni au acel obicei enervant de a critica orice, desi gresesc uneori si sunt si constienti de asta. Totusi continua sa aduca argumente, ajungand sa te enerveze si sa te scoata din rabdari. Intr-o astfel de situatie, ca sa nu devii si tu o astfel de persoana, angajandu-te intr-o discutie fara rost, mai bine te retragi sau pastrezi tacerea. Nu trebuie sa te angajezi in discutii contradictorii cu astfel de oameni, pentru ca nu ai nimic de castigat, iti pierzi doar timpul inutil.

Pastreaza distanta! Cea mai sigura metoda este sa eviti aceste persoane enervante. Nu neaparat sa o iei la fuga in momentul cand ii vezi, dar indicat este sa ii eviti pe cat posibil. Pastreaza-ti si calmul, chiar daca te calca de-a dreptul pe nervi. Controleaza-ti impulsurile si nu iti pierde cumpatul!

Uneori poti sa fii si sincer, chiar daca ti se pare surprinzator. Adesea ti se va intampla sa nu poti evita aceste persoane, nu vei putea devia atentia ta catre altceva si va trebui sa te descurci. In astfel de momente ii poti spune acelei persoane sa nu te mai agaseze, pentru ca te deranjeaza de la munca. Chiar daca esti ocupat ai totusi grija sa nu ranesti sentimentele nimanui.

In unele ocazii, trebuie sa vorbesti cu acesti oameni. Nu iti pierde concentrarea, nu devia de la subiect, nu lasa persoana sa duca discutia in alta parte decat este necesar. In fiecare dintre noi exista o parte enervanta. Singurul lucru care ne diferentiaza de altii este atitudinea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *