Cum sa iti promovezi blogul

Cum sa iti promovezi blogul

Blogurile au inceput ca o forma de exprimare, libera, despre diverse aspecte. Era pentru prima data cand tu, simplu utilizator de internet, puteai sa te afirmi in aceasta lume. In timp, au devenit se pare o forma tot mai comuna, adoptata chiar si ca strategie de promovare a unor servicii. Dar cum sa il promovezi pana la urma?

Idei de promovare a unui blog

Exista numeroase optiuni cand vine vorba de promovarea online, chiar si a unui blog, fie el personal. Este spre exemplu destul de comun ca retelele sociale de orice fel, de la Facebook la Twitter, sa devina locul perfect pentru a „imprastia” vorba despre ceva anume.

Alte bloguri pot fi sursa ta de asemenea. Pana la urma pare destul de logic, nu-i asa? Sa urmaresti activitatea unui blog ce este pe aceeasi lungime de unda cu tine si eventual sa comentezi unele dintre postari reprezinta de asemenea o forma de promovare. Trebuie sa dai un semn ca esti acolo, ca existi.

Desigur, la un nivel mai profi, poti sa te gandesti chiar si la firme specializate in IT. Este si cazul celor de la E-Advertising, cei care iti ofera de la web design la promovare online, hosting web daca este cazul, creare de site de asemenea. Astfel de ramuri sunt extrem de cautate in zilele noastre, cand am acaparat zona de online. Cerintele sunt legate de interesul fiecaruia de a se afirma, asa ca poti face asta insa cu ajutor de specialitate.

Desigur, un mai mare interes de promovare de acest fel este pentru cei care au ceva de oferit, la propriu, pentru cei care au servicii ce doresc sa le faca cunoscute. Insa in orice caz nu este exclus sa iti doresti asta pur si simplu pentru ca blogul sau siteul tau sa fie urmarite pentru ideile si valorile pe care le ai si le impartasesti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.