Cum sa incepi o viata noua


Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iei totul de la inceput, cum ar fi sa lasi totul in urma, sa dispari, si sa reiei totul intr-un alt loc, intr-o alta tara, undeva unde nimeni sa nu te cunoasca, si undeva unde vei avea sansa de a lua in considerare greselile din trecut si sa faci lucrurile asa cum ar fi trebuit sa le faci.

E o idee indrazneata, si putini ajung sa o puna in aplicare, de cele mai multe ori, sunt prea multe lucruri care ne leaga de viata de acum, pentru a putea lasa totul balta si sa incepem o viata noua, diferita, mai placuta.

Pe langa acest lucru, ar fi bine sa iei foarte bine in calcul, ce ar implica o astfel de aventura, pentru ca daca nu va fi reusi, va fi doar atat o aventura, care poate fi placuta sau mai putin placuta. Partea financiara ar fi una importanta, cel putin pentru inceput, pentru a te putea intretine, partea emotionala, este probabil cea care te va face sa continui sau sa renunti acest vis al unei vieti noi.

Daca ajungi insa sa traiesti aceasta viata noua, si sa vezi ca totul merge cum ti-ai imaginat, probabil ca vei incepe sa te intrebi daca nu iti lipseste o parte din viata trecuta, si vei ajunge intr-un impaa, pe care il vei solutiona destul de repede, tot ce va trebui sa faci este sa pui in balanta cei aveai si ce ai acum, si cum te simti si cum te simteai atunci, nu iti va lua mult sa te decizi, important e sa fii fericit si sa te impaci cu ideea aleasa.

O viata noua nu inseamana neaparat o alta viata totusi si totul depinde de tine, de cum privesti lucrurile de cum evoluezi si de cum vezi tu viata in general.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.