Orice tip este innbunit dupa tine la inceputul relatiei. Normal ca atractia fizica conteaza foarte mult. Dar important este sa mentii relatia la fel chiar si dupa ani de zile. Dupa ce lucrurile devin din ce in ce mai intense si mai frumoase, si crezi ca e barbatul perfect pentru tine vrei sa il pastrezi o perioada nelimitata alaturi de tine. Iar de aceea este important sa detii anumite arme secrete.

Si nu doar atractia fizica conteaza, si alti factori au un rol important in dezvoltarea legaturii voastre. In primul rand trebuie sa ii arati latura ta dulce. Barbatii adora sa fie rasfatati chiar daca nu prea recunosc. Asa ca ai putea sa mai lasi din treburile zilnice sa il mai alintiti din cand in cand.

In ziua de azi femeile sunt foarte ocupate. In ce sens? Serviciu, scoala. activitati casnice si astfel uita de anumite gesturi mici care ajuta o relatie sa fie mai frumoasa. Este important sa ii arati ca esti o iubita grijulie, ca ai grija de el in cele mai grele momente. In acest fel ii demonstrezi ca iti pasa de el si relatia voastra devine mai solida si mai frumoasa.

Atunci cand barbatii sunt implicati intr-o relatie ei cauta sprijin in partener, pe cand femeile au obiceiul sa caute sprijin in familie sau prieteni. Barbatii adora femeile amuzante. Daca esti o persoana pusa pe sotii cu siguranta nu ii va displacea. Barbatii se plictisesc in general repede, iar daca tu zilnic intretii atmosfera nu cred ca are vreo sansa sa se plictiseasca de tine.

Asa ca daca esti o tipa spontana ai mai mult de castigat. Este important sa il suprinzi mereu chiar daca timpul trece. Daca iti doresti o relatie cat mai longeviva si frumoasa este bine sa vii zilnic cu lucruri noi care sa va binedispuna.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *