news feed

Fie ca sunt postari interminabile de la prieteni enervanti, linkuri ce se repeta sau altele, adevarul e ca uneori petrecerea timpului pe Facebook este mai mult iritanta decat productiva.

Vestea proasta e ca algoritmii folositi de reteaua de socializare care determina ceea ce apare in news feed la fiecare sunt pastrati strict secreti. Este dezvaluit doar faptul ca news feedul este influentat de legaturile si activitatea pe Facebook a fiecaruia.

In doar cateva minute poti face news feed-ul mai relevant si mai interesant pentru tine, poti schimba ceea ce apare acolo. Iata cum poti face asta.

1. Dai „unfollow” la cei ce te agaseaza cu postari. Poate ca e cea mai rapida si eficienta metoda, ai optiunea de a da „unfollow” si de a pastra persoana respectiva in lista de prieteni. Pur si simplu nu vei mai vedea tot ceea ce posteaza.

2. Eviti total continutul de la anumite pagini. Element foarte util cand ai prieteni care dau tot timpul share la noutatile de pe un site anume. Cand vezi o postare ce nu prezinta interes pentru tine, meniul ce se deruleaza sub sageata din dreapta sus a postarii, selecteaza optiunea „hide all from (numele paginii)”.

3. „Spune” Facebook-ului ce te deranjeaza. Poti alege optiunea „I don’t want to see this” si urmatoarea data cand te loghezi iti vor aparea mai putine postari dintre cele pe care le-ai marcat ca si neinteresante.

4. Facebook a aflat ca oamenii sunt deranjati uneori de ceea ce vad in news feed, de aceea a oferit utilizatorilor si optiunea de a parcurge un sondaj pentru a imbunatati experienta de pe news feed.

5. In cele din urma, poti sa gestionezi pur si simplu preferintele news feed, din meniul principal, aici vei vedea un rezumat al continutului vizualizat cel mai des, pe cine urmaresti, cui i-ai dat „unfollow”, paginile si grupurile de pe care vezi continut si asa mai departe, modificarile le poti face dupa bunul plac.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *