Cum ii dai vestea cea mare?


Inainte sa ii spui iubitului ca esti insarcinata trebuie sa te gandesti bine cum o faci.  Este un lucru extrem de emotionat pe care este posibil sa il auda doar o data sau de doua ori in viata. De aceea este important sa pregatesti cu grija momentul in sine.

Faptul ca urmeaza sa aduci pe lume un copil este un moment foarte important in viata ta si a parteerului. Chiar daca sarcina a fost sau nu planificata trebuie sa fii constienta ca el este primul care trebuie sa afle vestea.

Cum ii poti da o asemenea veste? Probabil cea mai benefica metoda ar fi ca amandoi sa aflati in aceleasi timp. Daca observi ca iti intarzie menstruatia atunci poti sa faci un test de sarcina impreuna cu iubitul tau. In acest fel aflati amandoi odata vestea. Traiti in acelasi timp amandoi aceleasi emotii. Daca nu era cu tine cand ai aflat acest lucru atunci ii poti spune imediat cand il vezi.

Incearca sa fii creativa. Nu ii spune printr-un mesaj sau la telefon. Astfel de vesti trebuie spuse fata in fata. Este important sa ii vezi reactia. Cu siguranta iti va ramane intiparita in minte.

Un mic cadou sugestiv nu ar strica. Si aici vorbim de testul de sarcina ambalat frumos. In acest fel el se convinge singur. Sau de ce nu un cadou personalizat? Lasa-l sa descopere singur. Fie ca e vorba de un tricou, o cana, o perna si cu un mesaj bine inscrptionat.

Un alt moment dragut la care ai putea sa apelezi este sa ii scrii pe burtica bebe. Sau orice mesaj, cu siguranta il va emotiona. Tu iti cunosti mai bine partenerul si stii exact cum ar trebui sa il pregatesti pentru o asemenea veste. De asemenea alege un loc linistit, pentru a discuta si a va bucura de acest moment.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *