consum cirese beneficii sanatateconsum cirese beneficii sanatate

Alegem sa consumam aceste fructe super delicioase si aratoase pentru ca ne plac si sunt foarte gustoase si de sezon, insa ceea ce poate nu estim este cat de bune sunt acestea pentru sanatatea noastra si cate beneficii ne aduc pentru o viata mai buna si mai implinita si fara probleme.

Se pare ca in cazul celor afectati de guta, ciresele fac foarte bine si ii ajuta sa previna riscul unor atacuri ale acestei boli dureroase si complexe. De fapt, aceasta guta este de fapt o forma de artrita dureroasa si foarte enervanta care se manifesta prin diverse atacuri care se produc la diferite perioade de timp. Ciresele calmeaza si previn aceste atacuri, ajutandu-i pe cei in cauza sa se simta mai bine si mai norocosi.

Nu numai ca ajuta pe cei afectati de guta, insa ciresele, aceste fructe minune ajuta si la prevenirea diverselor forme de cancer la oameni. Antocianinele care sunt niste substante benefice aflate in cirese au un efect de diminuare si distrugere a celulelor canceroase care se formeaza in organismele noastre si in cazul anumitor organe interne sau externe. De asemenea, consumul de cirese reduce ritmul de crestere a celulelor de cancer la colon.

Ciresele te pot scapa de asemenea de durerile de dupa antrenamentele stresante si foarte intense din cadrul diverselor sportuiri si activitati fizece practicate de atletii si sportivii de performanta.

De asemenea, nu numai ca aceste fructe opresc si amelioreaza durerile musculare, ci de asemenea ajuta si la cresterea performantei sportive si ajuta la depunerea unui efort mult mai mare si mai bun in cazul practicarii sporturilor de tot felul.

Drept inflamatoare naturale pot sta de asemenea ciresele, aceste fructe mici, dar pline de proprietati benefice si avantaje dintre cele mai mari. Substantele continute de cirese reduc si previn inflamarea dureroasa a membrelor sau a unor zone mai expuse ale corpurilor noastre.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *