viata amoroasaviata amoroasa

Asa cum ne condimentam un fel de mancare pentru a-i da gust si pentru a-l readuce  pe lista prioritatilor noastre, asa ar trebui sa facem si in legatura cu viata noastra sexuala, de care ne-am cam indepartat o vreme.

Daca stii ca ceea ce ti se ofera sau ceea ce oferi nu mai este deloc ceea ce iti doresti sau daca nu iti mai creaza o asemenea placere mare  ca la inceput, ar fi cazul sa folosesti cateva trucuri pentru a readuce pasiunea in dormitor.

Este posibil sa te fi folosit deja de o parte dintre aceste trucuri, insa oricand este loc de imbunatatiri si un orgasm garantat ar fi si cheia unei vieti mai implinite, fericite si lipsite de stres. Cateva accesorii sau obiecte ce se afla prin dormitorul, baia sau bucataria ta ar putea face minuni in cazul unui „refresh” dat actului sexual in sine si mai ales pentru garantarea unui climax mult visat.

Perna

O perna usoara si pufoasa poate fi un instrument ideal cu care sa poti incerca noi si elaborate pozitii sexuale, care nu pot de altfel fi realizate pur si simplu. Iti va fi mai comod si mai placut sa experimentezi unele lucruri negandite pana acum.

Pauze

Se stie ca o perioada mai mare de preludiu, in care mangaierile si atingerile, dar si saruturile si tachinarile sunt de mare folos, este mai mult ca recomandata si de cele mai multe ori foarte cautata mai ales de catre femeie, in cadrul unei experiente sexuale.

Daca il sau o vei convinge ca perioada premergatoare penetrarii sa dureze mai mult, emotiile si senzatiile se vor intensifica iar voi veti avea parte de o stimulare mult dorita, dar si de placerea maxima la care intotdeauna ati sperat sa o atingeti in acelasi timp.

Cravata

O cravata aflata in arsenalul vostru de jucarii sexuale adecvate pentru cele mai fierbinti partide de amor este poate unul dintre cele mai sexy lucruri care pot fi folosite pentru a crea si a oferi placere. Cu un astfel de obiect, devenit pe loc sexual, poti lega mainile partenerei sau a partenerului, poti lega la ochi pe celalalt si ii poti demonstra cum totul pare sa mearga mai bine si sa fie mai excitant pe intuneric. Senzatiile cu siguranta ca se vor intensifica.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *