Cine este Bear Grylls?

Cine este Bear Grylls?

Edward Michael Grylls, cunoscut si ca Bear Grylls, este un autor de origine britanica, prezentator TV dar si vorbitor motivational care este cunoscut datorita show-ului sau TV de pe postul de televiziune Discovery Channel- „Man V. Wild: Born Survivor”, fiind cunoscut si pentru show-ul „Escape to the Legion.” Munca sa in televiziune este extrem de cunoscuta in Marea Britanie si in Statele Unite, iar in ultima perioada a inceput sa fie populara si in randul telespectatorilor romani.

Bear Grylls s-a nascut la data de 7 iunie 1974 si este fiul regretatului Sir Michael Grylls, un membru proeminent a Partidului Conservator din Marea Britanie. Grylls a fost un veteran al fortelor speciale din Marea Britanie, insa cariera sa militara s-a oprit in 1996, dupa ce, in urma unui accident, acesta s-a ales cu o fractura a coloanei verebrale. Abilitatile pe care Grylls si le-a dezvoltat in aceasta perioada l-au ajutat pe acesta mai departe in viata, fiind un explorator si un aventurier de exceptie.

Dupa ce si-a petrecut 12 luni la reabilitare, Grylls si-a inceput cariera ca un aventurier celebru, iar una din primele sale aventuri sarbatorite a implicat cucerirea Muntelui Everest. Ca parte a forfotei aparute in urma acestui eveniment, Grylls a aparut intr-o serie de reclame pentru o marca de deodorant.

Din 2002, Grylls este ambasador pentru The Prince’s Trust, o organizatie care ofera pregatire, suport financiar si practic tinerilor din Marea Britanie. De asemenea, este vice-presedintele The JoLt Trust, o mica organizatie de caritate care ofera expeditii de lunga durata copiilor cu dizabilitati, dezavantajati, abuzati sau neglijati.

Manifestul lui Bear Grylls pentru copii

”Copii, renuntati la tablete si incepeti-va viata adevarata”- acesta a fost mesajul lui Bear Grylls dedicat copiilor, impingandu-i pe acestia sa iasa mai mult pe afara si sa isi creeze propriile aventuri.

  1. Petreceti o noapte sub stele – acest lucru poate fi realizat in propria curte sau intr-un alt spatiu in aer liber;
  2. Deprindeti noi abilitati – fie ca invatati sa mergeti pe monociclu, sa cantati la ukulele sau sa plutiti pe apa cu o canoe;
  3. Faceti ceva pentru o alta persoana – ajutati un vecin, pe parintii vostri, pe fratii vostri sau pe rudele voastre;
  4. Mentineti-va in forma – antrenati-va pentru o aventura alergand si practicand catarari si ciclism;
  5. Construiti ceva – un adapost, o casuta in copac, un cart, o barca sau ce vreti voi;

6. Plecati intr-o aventura salbatica – pe picioare, pe bicicleta, pe apa sau prin aer.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.