Bear Grylls

Edward Michael Grylls, cunoscut si ca Bear Grylls, este un autor de origine britanica, prezentator TV dar si vorbitor motivational care este cunoscut datorita show-ului sau TV de pe postul de televiziune Discovery Channel- „Man V. Wild: Born Survivor”, fiind cunoscut si pentru show-ul „Escape to the Legion.” Munca sa in televiziune este extrem de cunoscuta in Marea Britanie si in Statele Unite, iar in ultima perioada a inceput sa fie populara si in randul telespectatorilor romani.

Bear Grylls s-a nascut la data de 7 iunie 1974 si este fiul regretatului Sir Michael Grylls, un membru proeminent a Partidului Conservator din Marea Britanie. Grylls a fost un veteran al fortelor speciale din Marea Britanie, insa cariera sa militara s-a oprit in 1996, dupa ce, in urma unui accident, acesta s-a ales cu o fractura a coloanei verebrale. Abilitatile pe care Grylls si le-a dezvoltat in aceasta perioada l-au ajutat pe acesta mai departe in viata, fiind un explorator si un aventurier de exceptie.

Dupa ce si-a petrecut 12 luni la reabilitare, Grylls si-a inceput cariera ca un aventurier celebru, iar una din primele sale aventuri sarbatorite a implicat cucerirea Muntelui Everest. Ca parte a forfotei aparute in urma acestui eveniment, Grylls a aparut intr-o serie de reclame pentru o marca de deodorant.

Din 2002, Grylls este ambasador pentru The Prince’s Trust, o organizatie care ofera pregatire, suport financiar si practic tinerilor din Marea Britanie. De asemenea, este vice-presedintele The JoLt Trust, o mica organizatie de caritate care ofera expeditii de lunga durata copiilor cu dizabilitati, dezavantajati, abuzati sau neglijati.

Manifestul lui Bear Grylls pentru copii

”Copii, renuntati la tablete si incepeti-va viata adevarata”- acesta a fost mesajul lui Bear Grylls dedicat copiilor, impingandu-i pe acestia sa iasa mai mult pe afara si sa isi creeze propriile aventuri.

  1. Petreceti o noapte sub stele – acest lucru poate fi realizat in propria curte sau intr-un alt spatiu in aer liber;
  2. Deprindeti noi abilitati – fie ca invatati sa mergeti pe monociclu, sa cantati la ukulele sau sa plutiti pe apa cu o canoe;
  3. Faceti ceva pentru o alta persoana – ajutati un vecin, pe parintii vostri, pe fratii vostri sau pe rudele voastre;
  4. Mentineti-va in forma – antrenati-va pentru o aventura alergand si practicand catarari si ciclism;
  5. Construiti ceva – un adapost, o casuta in copac, un cart, o barca sau ce vreti voi;

6. Plecati intr-o aventura salbatica – pe picioare, pe bicicleta, pe apa sau prin aer.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *