Nu toata lumea intelege trendul cultural tot mai crescut de a-ti face tatuaje. Unele persoane gasesc asta ca fiind foarte ingrozitor, prea periculos pentru a fi luat in considerare, sau cred ca un tatuaj inseamna ca acestia niciodata nu-si vor putea cladi o cariera stralucita sau ca nu vor fi angajati in viata lor undeva. Insa pentru aceia dintre noi care iubesc tatuajele, aceasta consecinta asa zis negativa a modificarii corporale nu ne ingrijoreaza deloc.

Standardele tale sunt singurele care conteaza

Binenteles ca nu toata lumea va considera ca noua ta amprenta de pe piept este atat de grozava pe cat ai crede tu, insa de ce ar trebui sa-ti pese atat de mult? Atata timp incat tie iti place cum arati si te simti grozav  cu tine insuti datorita tatuajului recent achizitionat, cei care se holbeaza la tine pe strada nu au decat sa o faca in continuare.

Prima impresie nu este de fiecare data cea corecta

Oricine care are un tatuaj sau are un prieten foarte tatuat iti poate spune ca aceasta lectie de viata este adevarata. Nici nu iti mai pot spune de cate ori am vazut oameni draguti, iubitori si inteligenti, judecati prin prisma faptului ca pur si simplu erau tatuati. A avea tatuaje si a cunoaste prieteni care au tatuaje te invata sa nu pui mereu prima impresie pe primul loc si sa nu judeci oamenii dupa aparenta, insa in loc de a judeca, mai bine sa te apropii si sa cunosti noi tipuri de oameni.

Durerea este temporara

Asta, cu siguranta, este ceva ce orice persoana care s-a tatuat vreodata ti-o poate spune si recunoaste. Indiferent de toleranta ta la durere, esti constrans sa suferi ceva timp pentru un tatuaj pe care il vrei pe corpul tau, si care doare foarte tare. Insa a avea parte de o experienta dureroasa legata de o sesiune de tatuat te va face doar sa fii mai mandru mai tarziu de rezultatul final.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *